Конкурс" Първи учебен ден"

Публикувана на: 02.10.2010, от tkajrakova
Кoментари:5

 Имах големи проблеми и аз с пускането на филма.Оказа се, че е пуснат два пъти , но единият клип въобще не тръгва. Преди седмица писах на администратора и още нямам отговор. Никъде не намерих как да изтрия въпросния клип. явно сайтът още не е усъвършенстван. Ако някой знае как се трие вече поставен клип, нека да пише.

Коментари 5

08.10.2010 mimenc370

Profile
Вече мина срока за качване на клипове, а гледам че продължават да се качват и да се одобряват. Мина една седмица, а още никой не е обявил победителя. Поне кажете с точност кога ще го направите.

04.10.2010 kuyumdzhieva

Profile

 Админа предлага да се пусне тема - награда на публиката/ в размер на голяма тиква:)!/  Може да е полезно, особено ако не е ясно как ще се оценяват клиповете! Знае ли днешният учител кое е ценно?! А пък за новаторите - то си е предизвикателство!:)

04.10.2010 tkajrakova

Profile

 Благодаря за бързата реакция!Имам два клипа за СОУ "Железник"-Стара Загора, като този ,качен в 13 часа не тръгва. Другият, качен в 11: 01 си е супер.Качени са с потребителското ми име tkajrakova.Желая Ви успешен ден!

04.10.2010 Inna

Profile

Ми то ,като погледнете, има толкова много повторени и потретени клипове, олелееееее, ужасссссссссссссссссс. А пък и има клипове, които колегите не са си дори и прегледали- виждат се ученици с цигари- Milena_xr-ПГ"Владимир Заимов", че и закачен 2 пъти. Колеги, срамотаааааааааааааааа

03.10.2010 Todor

Profile
Само ние ги трием. За кой клип става дума . И как да разберем че е ваш.