Самостоятелно обучение

Публикувана на: 02.08.2010, от Joy.ivanova
Кoментари:4
Здравейте ,на 20г съм от Пловдив.Прекъснах преди години основното си образование по лични причини и сега искам да продължа отново.през 2006 съм завършила 6ти клас .Въпроса ми е мога ли да продължа 7ми и 8ми клас под самостоятлена форма на обучение.И какво документи ми трябват . Благодаря предварително

Коментари 4

10.09.2010 niksonbg

Profile
В софия, завършен 11 клас. Отива в Асеновград и от там му казват, че няма непрофилирани паралелки и е закъснял и трябва да държи 22 приравнителни изпита, Ипонеже в Асеновград няма непрофилирани паралелки, не може да се яви като самостоятелна форма на обучение, и го изпращат в Пловдив. Странно ми е защо е толково трудно, вместо да се помага в такъв случай когато едно дете е излезнало от правия път, и иска да се върне... В крайна сметка да стане така- да му се занимава.

09.09.2010 nkehayov

Profile
В кое училище и в кой град сте учили последно? Необходимо ви е удостоверение за завършен клас, което се издава от училището в което сте учили.

08.09.2010 niksonbg

Profile
Изкам да попитам, момче завършил 11 клас на 19години каде може да се запише в Пловдив като или Асеновград, като самостоятелна форма на обучение, защото от Асеновград са му казали че не става. Има ли някакъв шанс да може да се яви в Асеновград, даже ако трябва да ходи до РИО- Пловдив.

02.08.2010 nkehayov

Profile
Да можете да продължите образованието си. Прочетете чл.84 и чл. 85 от ППЗНП. Трябва да подадете писмено заявление до директора на училището, в което сте учили.