Проект Коменски

Публикувана на: 06.05.2010, от petrovani
Кoментари:4
Едва скоро научихме, че детски градини могат да кандидатстват по проект Коменски. Има доста градини , които са участвали. Моля някой, който има повече информация и вече има практика да сподели своето мнение.

Коментари 4

18.10.2010 dobreva.v

Profile

През изтеклите две години работихме по проект Коменски съвместно с колеги от Германия, Естония, Франция и Португалия. Този процес беше доста труден, но и много полезен. Обменихме и много професионални и чисто човешки теми с партньорите. Когато бяхме домакин, гостите ни бяха много, ама много изненадани - от детската градина, от будните ни деца, от София. За съжаление представата им за България беше много....различна. Сега довършваме отчети и т.н.т. Лошото е, че бумащината е огромна, но пък и спомените ,които ни останаха си струват! Препоръчвам на всички колеги да се включват в такъв тип проекти.

02.08.2010 vesi_dim

Profile

 

18.05.2010 pepika

Profile

Колежке, нашата градина кандидатства с три проекта по Коменски.Ние тръгнахме от Google - Център за развитие на човешките ресурси.За тази година сте пропуснали сроковете,но за следващата Ви желая УСПЕХ! Следете редовно всички новини от сайта и посещавайте удобните за Вас форуми за обучение,които се предлагат.

09.05.2010 usmivka70

Profile

 Какво по-точно Ви интересува.В сайта за човешки ресурси има обяснения.Аз и нашата детска градина в момента работим по такъв проект.Ако искате ми пишете на e-mail madlenapg@abv.bg