За кариерното развитие
Здравейте!
Вероятно някъде е написано,но не можах да открия това,което ме интересува/а доста порових/.Някой знае ли какви са критериите за заемане на длъжността"главен учител"?Не питам за общоизвестните от програмата/минимален стаж 10г и степен"магистър"/.Май е по-добре за посоча защо питам!
Срам ме е
,че се налага да търся помощ ,но.....С една дума,моят директор по неизвестни причини/защото не съм от любимките му/ реши да ме включи в комисия,определяща критериите за заемане на длъжността"главен учител"..........и аз сега съм............шах и мат.
Мисълта ми е,че това,което е посочено в програмата.....е,то е ясно на всички,обаче......не зная какви да са тези критерии.........Още повече ,че шефа не признава ПКС-то като един от критериите/не зная на какво се позовава/.А на това отгоре току-що прочетох,че и за длъжността"старши учител" пак се кандидатства......Не ми е ясно кой ще провежда тези конкурси за заемане на длъжностите.Пише,че е тест и събеседване с издържалите теста,но кой създава теста и какво трябва да се очаква при събеседването,а и кой го провежда?Ние нямаме училищно настоятелство,което да се включи...Шефът си измива ръцете и прехвърля топката при комисия от трима учители,но ..........Ще помогнете ли,колеги?Приемам всякакви идеи,съвети.....критерии/като модел/.Благодаря предварително!