ОТНОСНО ТАЙНИТЕ МЕРКИ ЗА СПРАВЯНЕ С КРИЗАТА!!

Публикувана на: 01.04.2009, от Eli_83
Кoментари:6

  "Кризата чука на нашата врата"-това е най-често повтаряната фраза през последната година!

   Радостаната новина е, че всичси парламентарни и извънпарламентарни партии са изработили таен план за справяне, който се очаква да влезе постепенно в сила в следващите месеци! Планът е разработен и съвместно с експерти по националната сигурност, но за да не възникват излишни дебати, които само биха затруднили практическото му прилагане той няма да бъде оповестен официално цялостно, ще се прилагат мерки от него поетапно!

    Първата и основна мярка е мощното финансиране на учените, особено от БАН, мярка, която те вече са я усетили, но им е абсолютно забранено да коментират размерите на силно увеличените си заплати/предполага се, че най-ниската, която е на научни сътрудници от най-ниската 3-та степен варира между хиляда и хиляда и 200 без да се брои диференцираното заплащане/, както и стратегията за развитие на науката до 2012 година/засекретена е/! Единствено успях да разбера, че след мощната тайна инжекция научните звена са получили задача за разработването отново на ком. технологии, биологично активни вещества-лекарства и т.н. от ново поколение, методики за криоконсервиране на био. материали, нови екологично чисто енергийни източници, най-вече чрез усъвършенстване на слънчевите батерии и много, много други направления, които ще влязат в производтквената практика, както за нашия пазар, така и за експорт! В резултат ще възникнат множество предприятия произвеждащи модерна и авангардна техника, включително и лазери, в които имаме традии от по преди! Вече са създандени огромно количество тайни ферми с крави и овце, подобрени породи, от които в най-скоро време ще започнем да консумираме безопасни и екологично чисти продукти!

   Следващата мярка е свързана с намаляване консумацията на алкохол, тъй като институциите са много загрижени за това, че все по-млади хора посягат към чашката! Подобно на забраната за пушене във влаковете, ще има и такава свързана с употребата на алкохолни напитки, които се очаква да изчезнат от големите супермаркети, продажбата ще се извършва в ограничени количества като възрастовата граница ще се вдигне от 18 на 21 години! В заведенията ще се предлага до 23 часа по 50 милилитра твърд алкохол на човек и по 250 милилитра вино, след 23 часа всеки посетител ще има право на втора поръчка! Предвидени са огромни глоби за собствениците нарушители на наредбата, която се очаква да влезе в сила от първи юли, 50 000 лева при първи сигнал, а при втори до 250 хиляди лева! За справяне с повишената консумация на алкохол в сравнение с развитите страни от Западна Европа, ще се извършва и борба с домашно произведения алкохол, като акцизите ще се утроят, а домоуправителите ще получат дрегери и съответно възнаграждение от две средни работни заплати и статут на държавни служители,, като имат правото да проверяват своите съседи за промилите на алкохол вечер от 18 до 22 часа! При констатиране на по-високи от допустимите норми ще имат правото да съставят актове, в присъствието на полицай и взета в последствие кръвна проба, така и пътнотранспортните произшествия се очаква да намалеят значително! Вече се търси фирма подизпълнител, която да осигури на този етап необходимите 800 000 дрегера!

    Друг важен акцент е промяната в закона за престъпно придобитите средства, като думичката "престъпно" ще отпадне! Така под ударите на закона ще попадне всеки, който живее охолно и не може да докаже произхода на парите си! Предвижда се в държавната хазна да постъпят огромно количество конфискувани пари и имоти, които да се влеят в държавния бюджет! По този пакет има най-малко инфо, защото ще се провежда от тайните служби в тайно до този момент двреме-най-вероятно името на операцията ще бъде "За милиони закони има", но това е оперативна тайна все още!

    Това са основните аспекти и то на съвсем повърхностно ниво! Очаква се да има серия от арести на високопоставени служители обвинени в корупция и действали против интересите на държавата и на нас, народа, но това вече наистина е дълбоко секретно!!Smile Естествено всичко това е подготвено и ще се НАБЛЮДАВА активно и от съдии, прокурори и разследващи органи от ЕС, за да няма съмнение, че тези мерки са били нелоялни или са имали чисти политически цели, или разчистване на сметките! Помислено е всичко това да се избегне! ЕС ще наблюдава процесът по прилагане съвсем от близо и експертите им ще участват активно! За най-сигурно обвинените в престъпни деяни, корупция и т.н ще бъдат съдени в международния съд!!!

Коментари 6

01.04.2009 iv_2007

Profile

Дори и лъжата изречена сто пъти става истина!

user: anilenas

WinkYesА дано![Y]Big SmileBig SmileBig Smile

Остават още 94 пъти!  Wink

 

01.04.2009 iv_2007

Profile

user: anilenas

   WinkYesА дано![Y]Big SmileBig SmileBig Smile

 

Дори и лъжата изречена сто пъти става истина. Остават още 95 пъти. Wink

01.04.2009 anilenas

Profile

   WinkYesА дано!YesBig SmileBig SmileBig Smile

01.04.2009 mimi70

Profile

Привет!

Много хубав план за справяне с кризата! И новините напоследък гласят в тази насока. Подаване на данъчни декларации на политици до април, следене за конфликт на интереси, разследване на имотното състояние на известни личности...

Въобще много се работи в тази наша страна, много се мисли за народа!

А докато излезнем от кризата, и докато си почивате, ще ви почерпя с един френски ябълков пай.

http://www.youtube.com/watch?v=jQGQhD85zxY&flip=1

Да ви е сладко!Wink

01.04.2009 Eli_83

Profile

 Тайна, не мога да кажа нищо повече!!SmileSmileSmile

    Като получите следващия месец фишовете със заплатите си и инструкциите да не споделяте сумата с обществеността, защото образованието и науката са основните инструменти, благодарение, на които може да се противодейства на кризата ще разберете! Чух само, че ще бъде четирицифрена сума, но...това е изненада и преди всичко държавна тайна от тайния план!Smile Не мога да коментирам повече....строго забранено ми е...Само ще кажа, че ще получите за задача /всичкоще бъде финансово уредено/ да подготвите учениците в следващите години така, че да направим бум в медалите на международните олимпиади! Държавниците смятат, че така ще се направи ефективна реклама на България и на новите стоки, които ще се произвеждат тук за експорт! Но в това българските учители вече са добре поддготвени, защото имаме традиции във взимането на медали!

01.04.2009 stela6

Profile

Това да не е първоаприлска шега?Smile