Моля -помогнете

Публикувана на: 04.03.2009, от eevil
Кoментари:13

Работим със детски академии.Ако някои има претстава от тях   моля помогнете.Необходима ми е структура на детска академия  и по- интересен начин на представяне пред колектива на учителски съвет т.е.ще бъда водеща на презентацията на колегите на своите академии .Или да не бъде едно ,,сухо представяне ,, а нещо по-забавно , по -интересно. Благодаря.

Коментари 13

06.04.2009 gg4sl

Profile

Това е само Ваше мнение и е доста крайно.Приветствам всяка нова идея-особено когато трябва по някакъв начин да "вържем" и родителите за нашата работа и да ги накараме да осъзнаят отговорностите си за всеки ден на собствените си деца.

Успех и нека им  хрумват и други "глупави" идеи за да имаме самочувствие ,че заниманията ни са значими ,а не на детегледачки с нисък хонорар!!!

24.03.2009 mima_28

Profile

 колеги,спешно търся песни за великден,цветница,6 май.ще се радвам ако някой ми изпрати .имейла ми е  e mima_28@abv.bg

22.03.2009 daskal77

Profile

 Напълно подкрепям мнението на колегата. Защо пък глупости, дори и не попитахте за какво иде реч? Някак си не мога да се примиря, че в училищата има още колеги, които си носят учебничето под мишничка и си я карат  ден да мине, друг да дойде.

22.03.2009 pepinia

Profile

user: eevil

Вярвайте това е една интересна форма за  нас, родителите и децата А какво по -хубаво от това щом всички са доволни.

Аз ви вярвам .Продължавайте да търсите различното и оригиналното. Несъгласни и недоволни винаги ще има.То най- лесно е да отречеш нещо, което не познаваш и не искаш или ти е трудно да разбереш...Аз лично за себе си първо бих се поинтересувала  за същността на работа и резултатите от нея и тогава бих изказала мнение. Дори бих си „краднала” и някоя идейкаEmbarrassed... Но никога не бих поставила толкова грубо оценка , още повече – не бих я нарекла „глупост”...Особено, когато става дума за работа на колеги и особено във време , когато оригиналността трябва да се толерира, а не заклеймява...Нищо, че второто е по-лесно.

Успех!Yes

 

22.03.2009 eevil

Profile

Добро утро колеги!Не съм искала да обсъждате стила ми на работа , а само малко помощ.Пък и защо смятате, че имате подобно право?НО стана като в приказката за лисицата и гроздето .Но ... не ме притесняват   коментарите ВИ .Смятам, Че дори са полезни.

17.03.2009 peperuda

Profile

по-завъртените наименования няма да променят основната ни  дейност в детската градина.Това е мнението ми.Дали ще са кръщавания и именувания на групу, и разни други -помпозните думи са за пред възрастните, пред децата може понякога да сме смешни в стремежа си  им вменим  несвойствени за възрастта им понятия и поведение.

16.03.2009 gospodin daskal

Profile

Пак са глупости... Как така само вашата градина си ги знаете тези неща?! Коя е тази велика директорка дето ги роди тези академии?! Не бих казал, че това е нещо ново, както винаги при нас се преименуват нещата - не занятие, ами занимание, не занимание - ситуация... И всичко е пак същото. Дано да сте доволни от това, което вършите и на децата да е интересно! Вие колежке на достатъчно интересна се направихте, а директорката ви божествено велика с новаторството и "големите" си идеи"... Успех!

16.03.2009 eevil

Profile

Колеги това не са глупости , а една Успешна форма на работа в  детското ни заведение .Всяка група е една академия със свои правила, мото ,емблеми,девиз, песнички  и други подобни .С една дума всяка група има свои облик и като цяло е подчинена на академията на градината. В  края на годината всяка група презетира себе си по различен начин в зависимост от целта.Вярвайте това е една интересна форма за  нас, родителите и децата А какво по -хубаво от това щом всички са доволни.

15.03.2009 zeh

Profile

 Глупости са,защото занимаваме децата с всичко,но не и с това,което трябва.Какви са тези открити моменти,представления....В основата на всичко са първите седем.Затова ще чуваме в новините за учители със счупени пръсти.Ето ,затова са глупости.Кой най-сетне ще обърне внимание на децата!От ситуации и писаници не можем да ги погледнем.

15.03.2009 bobinko

Profile

user: eevil

Работим със детски академии.Ако някои има претстава от тях   моля помогнете.Необходима ми е структура на детска академия  и по- интересен начин на представяне пред колектива на учителски съвет т.е.ще бъда водеща на презентацията на колегите на своите академии .Или да не бъде едно ,,сухо представяне ,, а нещо по-забавно , по -интересно. Благодаря.

 

 

SurpriseКолежке,какви са тези "детски академий"?Може ли повече информация.Защо има някои,който бързат да обявят,че е глупост?Много ще ми е любопитно-за открити моменти пред колегите от ДГ ли става въпрос или има регионален мащаб?