ЗА ПРОБЛЕМИ С КОМПЮТРИТЕ И ДРУГИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИ

Публикувана на: 21.02.2009, от imperatora66
Кoментари:4

КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ КОМПЮТРИ И ДРУГИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИ,ДА ЗАПОВЯДА В МОЯ САЙТ:     http://emperor.nstars.org

 

Коментари 4

01.03.2009 pepi2008

Profile

user: b_gerasimov

Значи - човек, който влиза в даден форум с цел да рекламира свой форум или интернет страница, се нарича "спамър". Регистриран на 21.02 и първото му мнение е "коИто се интересува от компютри и ДРУГИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИ??? да заповяда в моя сайт? Извинявай. Във всеки форум подобмо поведение се наказва с изтриване на поста и бан на потребителя. Дори и без да коментирам качеството на сайта.

Аз съм на същото мнение!  Освен това имам и няколко допълнителни забележки

  1. Клавиатурата му не работи - има заседнал клавиш Caps Lock пише само с голями букви!
  2. Дори и да сме в условия на финансова криза и да подпомогнем, фирмите да рекламират дейностите си, където и да е  т.е. по форуми с цел, подобряване на икономическото състояние на България като цяло, а от там и повече пари за начално, основно и средно образование, рекламата е неуместно написана - с правописни грешки, изречение - слоган, лишено от всякакъв смисъл. Темата е :  "ЗА ПРОБЛЕМИ С КОМПЮТРИТЕ И ДРУГИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИ" която не отговаря на критериите на рекламно съобщение: За проблеми... по скоро: При проблеми. Наличието на "клишето": И ДРУГИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИ... Какви "други"? Водопроводни, канализационни проблеми свързани с отоплението? Не е уточнено. Изпозлвано е само ВЪЗНИКНАЛИ. Т.е. от тук следва и дейността на форумеца учител: ако протече покрива на учителя/училището, което по същество е "друг проблем" пак ли трябва да преглеждаме сайта?

Извинете ме, ако съм твърде методичен в първото ми съобщение в този форум, но разликата между качествена реклама и чист спам, няма нищо общо с добрия (методичен) тон.

28.02.2009 b_gerasimov

Profile
Значи - човек, който влиза в даден форум с цел да рекламира свой форум или интернет страница, се нарича "спамър". Регистриран на 21.02 и първото му мнение е "коИто се интересува от компютри и ДРУГИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИ??? да заповяда в моя сайт? Извинявай. Във всеки форум подобно поведение се наказва с изтриване на поста и бан на потребителя. Дори и без да коментирам качеството на сайта.

27.02.2009 Eli_83

Profile

  Smile Един сайт /форум/ се прави от потребителите, екстрите и останалите му неща са подробности, поне аз така мисля!

   След като има приятна атмосфела, потребителите, които пишат там спазват добрия тон на поведение и се разбират, тогава не виждам защо един подобен сайт да бъде наречен лош?Smile Не мисля, че оценката Ви е  коректна!

25.02.2009 b_gerasimov

Profile

Пълен спам. Сайта е под всякаква критика, правен в час по трудово, само ще си загубите времето.