дидактични материали за детска градина-от къде?

Публикувана на: 06.02.2009, от dobreva.v
Кoментари:3

 Уважаеми колеги, моля за вашата помощ.За детската градина трябва да си купим д.материали, т.е.-като онези стаааааааари набори по математика и бъл.ез - цифри, букви, индивидуални "фигурки"- мечета, борчета, пръчици и т.н.т. Аз съм от старата генерация и прекрасно съм работела с тези неща. Знае ли някой дали и къде се продават такива /или подобни материали? Предварително благодаря!

Коментари 3

09.02.2009 dobreva.v

Profile

 Благодаря ви.От Теодорос ми искат 500лв. за комплект цифри и букви. На мен ми трябват по-скоро материали за индивидуална работа.

07.02.2009 tia

Profile

потърсете каталога на „Теодорос„ мисля, че фирмата е от Стара Загора

06.02.2009 emma

Profile

Материали като едно време няма да намериш - сега всичко, което се продава е много нетрайно и некачествено направено. Можеш да разгледаш Джъмбо (намира се на бул. България до магазин Билла). Там има материали като магнитни цифри, шарени пръчици, сметала и други идейки. Пластмасови фигурки за магнитна дъска  - такива като от едно време не съм срещала в търговската мрежа, но сега има други по - съвременни такива. На софия - прес  също има , но всичко е въпрос на обикаляне и на приспособямане.