Задава ли се дървена ваканция?

Публикувана на: 06.01.2009, от radivdani
Кoментари:6

    Газова ваканция. Училища и детски градини хлопват кепенци

   Да се смее ли човек, да плаче ли? Безумия след безумия се редят като гердан в нашата действителност. След "ЖанВиденовата зима", по някак си познат сценарий се очертава сега пък "СергейСтанишева" зима. Къде ли ще му излезе края...? Чета из интернет , че се очертава "пиене на чай"/както "пушене на цигара" и "пиене на вода"/ на 14.01 пред парламента. Познато, нали?

Коментари 6

13.01.2009 Eli_83

Profile

  Газта тръгна, но не пристигна!Smile

   Няма ли шанс за дървена наистина?Wink /шегувам се/

  http://www.youtube.com/watch?v=XdmZ2GasMJ0&feature=related

07.01.2009 Eli_83

Profile

  Smile Много интересно чувство за хумор, но пак по-добре от никакво!

  П.С. Сега по-сериозно да кажа нещо..аз си мисля, че руснаците един вид наказват Украйна, заради това, че подкрепи /според руски данни/ грузинската АГРЕСИЯ лятото над Южна Осетия /там бе извършен геноцид от грузинците/! Ама май бяха забравили, че зимата ще дойде и вече приятелските цени няма да ги имаSmile, само пазарни! Сега да искат газ от Грузия и останалите марионетки, които забъркаха конфликта, при който загинаха толкова невинни хора...Sad Аз ако бях президент на Русия дори и по-груб подход щях да имам...най-малкото щях да им се развикам по телефона..тогава дали щяха да посмеят да крадат от транзитната газ? А нали знаеш, че съм устата!Smile 

    Без да нахалствам /то не, че съм нахална/, но вземи да си оправиш профила, защото сега показва, че си на една годинка/ до скоро беше на нула/ и ми става смешно като го видя така написано!

   А, да бях забравила да те поздравя с ето това:

  http://vbox7.com/play:d20f31f1

  Но май е по-добре отколкото с това:Wink

  http://vbox7.com/play:d9453fe9

07.01.2009 zdravkop

Profile

Предлагам Русия незабавно да подложи на масиран ракетен обстрел, включително и с ядрено оръжие, Украйна! Да се изпепелят, унищожат, изтребят тези брутални украинци! Ама ха! къде се намират те? Какво чакат добричките руснаци начело с добрия чичко Путин и марионетката му Медведев?

07.01.2009 Eli_83

Profile

   Здравей!SmileWilted Flower

 

user: dostoevski

Средствата за алтернативното отопление ще се осигуряват от делегираните бюджети на съответните училища

   А това е кофти! Защо така, аз доколкото разбрах украинците крадат от транзитния газ...защо пък българските училища ще им плащат за глупостите? Много са брутални, как може да крадат от газ, която не е за тях? Руснаците трябва да ги направят нещо и да не им позволяват да пипат от транзитната газ! Украйна да плати щетите, а не училищата или по-скоро учителите от техните скромни заплати!! Това е много несправедливо!Sad

07.01.2009 dostoevski

Profile

                                                                   

                                                       ЕЛИ,ето една представителна извадка по тази тема от вчера:

                   "От министерството на образованието и науката съобщиха,че във ведомството има специално създаден кризисен щаб. Според събраните от него данни 428 училища в страната се отопляват на газ. От тях 234 могат да се греят с нафта, 14 с твърдо гориво, на ток могат да преминат 35. Учениците от 18 училища ще бъдат прехвърлени в други отопляеми сгради,като в тези училища ще има двусменен режим на обучение. Средствата за алтернативното отопление ще се осигуряват от делегираните бюджети на съответните училищаCrying Засега 127 училища имат намалено топлоподаване и там където температурите паднат под 18 градуса в помещенията,УЧЕНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПУСНАТИ ВЪВ ВАКАНЦИЯ."

                                                       А иначе zadivdani е много права в разсъжденията си.

06.01.2009 Eli_83

Profile

  Оо..интересна новина, дано моето училище да е също на газ!Wink