пощенска кутия в teacher.bg

Публикувана на: 26.10.2008, от Yankova
Кoментари:13

Може ли ел. поща в teacher.bg да бъде на български език? При регистрацията ми всичко е на английски. Как да променя това?

Коментари 13

30.01.2009 Eli_83

Profile

  

user: mister_sou

Хубава междусрочна ваканцийка на всички!

Ха.ха..мерси и на теб също!Smile Този път поне успяхме да намажем малко повече  дни!Smile

  Така се надявах да има и дървена, ама не станаCrying

30.01.2009 Eli_83

Profile

user: mister_sou

Едни от 10 клас ги накарала да се регистрират, и който няма поща - хоп, първо си прави нова поща през LIVE HOTMAIL или @WINDOWSLIVE.COM - пак е на български интерфейсът, щом уиндоусът е с регионалните настройки за български, или ако се избере езикът да е български...

Ха-ха...сериозно ли ги е карала?Smile Виж ти...:))))) Имаш интересна госпожа....

 

user: mister_sou

Ама само тебе като те питам, ще ме разбереш! Smile

Ъъ...не съм навътре с технологичната част на порталаEmbarrassed Почти нищо не разбирам от ИТ-то..Много приятно съм впечатлена от знанията ти свъзани с мрежата...поздрави! Благодаря ти за отговора, желая ти успех и всичко най-хубаво! Сигурна съм, че имаш необходимия талант да станеш доста добър компютърен инженер!Smile

  Чао и до скоро!Smile

30.01.2009 mister_sou

Profile

Благодаря ти, Ели_83!

Но заради нашата госпожа, вече имам още едни наблюдения. Излиза, че няма как да се регистрираш за портала новатори, ако нямаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО някаква друга пощенска кутия ПРЕДИ да си направиш тази в @teacher.bg Едни от 10 клас ги накарала да се регистрират, и който няма поща - хоп, първо си прави нова поща през LIVE HOTMAIL или @WINDOWSLIVE.COM - пак е на български интерфейсът, щом уиндоусът е с регионалните настройки за български, или ако се избере езикът да е български... Пак е безплатно... Има някакъв порочен кръг, който се получава докато човек си създаде поща и се регистрира в сайта на новаторите, пък после - да си вземе LIVE ID... И взел-невзел - всеки път някъде горе вляво на сайта си стои подканата - вземи си твоето LIVE ID!!! - E, колко пъти ще си го вземам??? - Ама само тебе като те питам, ще ме разбереш! Smile

Още веднъж, ти благодаря за подкрепата! А за този отговор - по-добре - късно, отколкото - още по-късно! Хубава междусрочна ваканцийка на всички!

30.01.2009 Eli_83

Profile

  Здравей, мерси за комплиментите, но и ти се справяш повече от чудесно!Smile

  Аз лично харесвам присъствието ти тук и  според мен си достатъчно пълноценен новатор и сега!Smile

  Чао и до скоро! Желая ти успех!Smile

14.12.2008 mister_sou

Profile

Eли_83, жалко, че заради един красноречив пример в друга категория на форумите, затриха и отговора ти на моето скромно възхищение за помощта и позитивния тон, с който насърчаваш по-неопитните.

Доколкото се сещам за влизането в пощата, вероятно все пак трябва да се изпише potrebitelskoto_ime@teacher.bg, а не potrepitelskoto_ime@hotmail.com.

Другото интересно е, че като ти "баннат" постовете - с много учтиво съобщение в пощата, почти без обяснения, но с поздрави, самата кутия, нали е безплатна - се запазва. Така че, едва сега се регистрирам в сайта на новаторите СЛЕД като вече си имам и пощенски адрес в @teacher.bg.

Беше поучително занимание и натрупах скъпоценен опит. Благодаря ти за поздравленията и желанието да ме присъединиш към "общността". След още 3 годинки - ако се закрепя - ще стана в 12 клас и ще бъда по-пълноценен "новатор".

29.11.2008 Eli_83

Profile

   Ще стане, спокойно, не съм най-компетентната, но можеш да пробваш от тук!

    http://teacher.bg/ActivateLiveId.aspx

 Ако не става, г-н Георгиев или Теди ще ти обяснят по-късно!

 

 

29.11.2008 ivo

Profile

Странно - при опит да активирам своя LiveID спазвайки указанията в писмото на админите / потребител: ivo@teacher.bg +парола/ - ми дава съобщение за грешка.Същото се получава, когато спазя указанията на излизащата страница за активация, където / за разнообразие, вероятно;-)/ вместо съобщения имейл, се появява инструкцията ime555@hotmail.com + парола......

Къде бъркам?

27.10.2008 teodora

Profile

Пощата за учителите, регистрирани в Мрежата на учителите-новатори е безплатна. Няма никакви такси няма

27.10.2008 Yankova

Profile

За какви такси става въпрос в лиценз. споразумение при регистрацията? Confused Не е ли безплатна ел. пощенската кутия за учителите?Idea

26.10.2008 teodora

Profile

Здравейте, както е обяснил г-н Стефанов, това е един начин да се промени езика. Освен това ако настройките ви на Windows са за България, би трябвало също да зарежда българската страница на  Live.com. При мен всичко върви на български език.

Моля, ако имате въпроси относно пощата и активирането, да пишете тук и аз ще се опитам да отговарям своевременно.

В момента администраторите на Мрежата работят, за да улеснят в максимарна степен процеса.

Мога да ви дам един трик. Ако си свалите Microsoft Outlook Connector от тук: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7aad7e6a-931e-438a-950c-5e9ea66322d4&displaylang=en можете спокойно да проверявате пощата си през програмата Microsoft Office Оutlook, която я има в пакета на училищата. Това е чудесна възможност да използвате функциите на Outlook, който е най-разпространената програма за управление на корпоративна комуникация.

Имайте в предвид, че Microsoft Outlook Connector не можете да използвате с други мейл клиенти, като напр. абв.бг