курс за създаване на електронно учебно съдържание.

Публикувана на: 08.10.2008, от Todor
Кoментари:40

 

На 3 ноември 2008 г. (понеделник) стартира дългоочакваният професионален курс за създаване на електронно учебно съдържание.

Лектори ще бъдат Ангел Неделчев, Христина Дачева, доц. Румяна Папанчева.


 

Всички потребители, качили електронно съдържание на сайта на Мрежата на учителите-новатори www.teacher.bg автоматично са добавени в курса.

Всички учители, преминали пълния цикъл обучение и изпълнили всички изисквания на лекторите за успешно преминаване на обучението, ще получат Сертификат за преминато обучение в електронен вид, издаден от Академия за информационни технологии на Майкрософт към Учебния център на Българска стопанска камара.

В сряда, 22 октомври 2008 г., от 18.30 часа ще се проведат тестовете на Виртуалното училище. Всички, имащи право и желаещи да се обучават, нека влезнат на сайта на Виртуалното училище (https://teacher.bg/elearning/) в 18.30 часа за настройване на микрофоните.

 Повече подробности и график на лекциите вижте на адрес: https://teacher.bg/elearning

Коментари 40

15.05.2009 Eli_83

Profile

 Ъъмм...реклама на началната страница много ми харесва, поздрави!Smile Микроскопът, който сте избрали е страшно як!

  П.С. Само не мога да разбера защо толкова много се изучава биологията на растенията, супер скучен и досаден материал е! Аз ако правих рекламата за ел. съдържанието, до микроскопа щях да сложа не лист от дърво, а предметно стъкло с кръвна натривка:))))) нищо, че такива неща в училище не се гледат, но пък ще изглежда аткрактивно, а е и намек, че трябва да се обръща повече внимание на материалът касаещ здравната култура, а не на ботаниката!

  Чао и всичко най, най на всички потребители!Smile

08.05.2009 esen

Profile

Честито на всички колеги получили сертификат относно създаване на електронно учебно съдържание! Специални поздрави на Румяна Папанчева и Красимира Димитрова от град Левски.Smile

06.05.2009 Rositsa Georgieva

Profile

 

05.05.2009 TOLI

Profile

Здравейте!

Дали ще бъде организиран пак такъв курс?Ако имате информация, моля,пишете!

03.05.2009 imur57

Profile

И аз получих сертификат. Курсът беше много полезен за мен, за което благодаря на лекторите. Ще се радвам ако се организира друг такъв онлайн курс

01.05.2009 Rositsa Georgieva

Profile

Получих сертификата за завършено обучение! Благодаря на всички организатори на он-лайн курсовете.Специални поздравления на Ангел, Христина ,Руми и Теодора.Вие сте невероятни и като хора,и професионалисти.Радвам се, че ви познавам. Съжалявам, че не изказах благодарността си пред всички на 6-та Национална конференция в Бояна. Бъдете здрави и все така дръзновени!

01.05.2009 dsiankova

Profile


01.05.2009 irka

Profile

 Честито дипломиране и от мен!

 Нека бъдем горди, че имаме този късмет да сме учители-новатори и познаваме страхотните си преподаватели, и най-вече че сме част от www.teacher.bg

30.04.2009 zdravkop

Profile

user: kr_bozhinov

Ангел е страхотен пич.

Много е добър като преподавател

Страхотно спокойствие има

 

 

Присъединявам се към казаното от моя приятел Краси. Ангел наистина е много готин- умее и да обяснява, и да изслушва, и да те разбере- супер е отвсякъде. Радвам се, че се запознах с него в Бояна. Очаквам нови обучения от негова страна.

30.04.2009 dmantarova

Profile

Честито на всички колеги!

Лично на мен, курсът ми хареса като полезност, като преподавателски екип, като отношение и поведение на обучаемите в класната стая. Създаоха се много неформални отношения между колеги, което беше изключително приятно. Според мен се формира една учителска колегийна общност.

Изказвам благодарността си към преподавателите и към всички колеги, които ми помагаха!