Помията, наречена "Биг брадър"

Публикувана на: 23.09.2008, от zdravkop
Кoментари:7

Уважаеми колеги, от няколко години, всъщност откакто започна брадъра, ме вълнува един въпрос- какво е мнението на колегите ми за тази помия. Ние, учителите, сме от малкото останали мислещи и интелигентни хора в хубавата ни родина. И като такива ние трябва да сме част от елита на нацията. Затова ме вълнува какво е вашето отношение към подобна гавра с националните ни ценности- предаването "Биг брадър". Моля да споделите истинското ви мнение и отношение към него, както и впечатления от вашите ученици- гледат ли го, какво мислят за изродите в това предаване.

Сега ще споделя накратко моето отношение- това е гавра, извращение с всичко българско! Това предаване е предназначено да изкорени всичко свято и ценно от нашето културно и историческо наследство. Да покаже на подрастващото поколение фалшивите герои, на които да се кланят. Да покаже на лишените от разум примери и модели за подражание. Защото на всяко едно управление не му трябват умни хора, а плебс, лишен от разум, който се задоволява да гледа вулгарности, извращения, долнопробни индивиди. Промиването на мозъци, уважаеми колеги, върви с пълна сила. Ние сме тези, които НЕ бива да допуснем да изпростее нацията ни и да падне на нивото на "Биг брадър"!

Да не говорим, че изродите, подготвящи предаването, както и антибългарската "Нова телевизия", не се посвениха да го пуснат на един от нашите национални празници- 22 септември- Денят на Независимостта! Това е гавра и унижение с нас, българите! И съм сигурен, че огромна част от българите, за съжаление, вместо да гледат по БНТ филма за Независимостта, са гледали това гнусно и пошло предаване! 

Но, както са казали в древния Рим- на плебса, за да кротува, са му нужни хляб и зрелища. Откъм "зрелища" го докарваме, сега остава да го докарат и откъм хляб!

 

 

Коментари 7

23.09.2008 iv_2007

Profile

Просто потвърждение, че най-ценното качество на парите е тяхното количество. А то, когато са паднали от небето е много нетрайно и трябват нови "жадни" народи, които да подскачат след свирката, но както казваш и мечката не играе гладна. Тук обаче има голям наплив на играещи, значи още не е съвсем гладна мечката Confused.

23.09.2008 zdravkop

Profile

user: zdravkop


Но, както са казали в древния Рим- на плебса, за да кротува, са му нужни хляб и зрелища. 

 

 

 

23.09.2008 Eli_83

Profile

 Да, информирам се за ставащото!SmileSmileSmile А ,омката ми е най-симпатична от всички...не мога ли да имам мнение?

Обаче не се отказваш..започваш да ми ставаш вече симпатичен!SmileWilted Flower

 А и фенката вече е тук, така че спокойноSmileSmileSmile!

23.09.2008 zdravkop

Profile

Я, кой ли е написал това:

"Здравейтел видяхте ли къщата на "Big brother", направили са я така сякаш са в "LOST", има един разбит самолет..., знаех си, че моят сериал е култов, а е възможно да са взаимствали идеята и от мен!Wink

  Но с извинени...абсолютни кухи лейки вкараха вътре..става въпрос за повечето, де! На мен ми е симпатична ромката...момичето се бори все пак само, за да промени начина си на живот!"

 

Друго си е да можеш да споделиш няколко приказки на кръсТ за помията...

 IndifferentHuh?

23.09.2008 Eli_83

Profile

 

user: radivdani

Биг Брадър , според мен е следствие на чалгакултурата , която вилнее с пълна сила в нашето и без това изгубило ценностната си система общество. Медийте ни са изпростели тотално - това е истината

Благодаря ти, Радивдани, за тези думи, сякаш си прочетох мислите! Народ, който на 18 февруари или по-скоро на 19/отбелязван неправилно/ се поздравява с "честит празник", който не може да каже пет приказки на кръс, а да не говорим чак да имат мнение, за героите на нашата история...

 

user: radivdani

Не е луд този дето яде баницата...Докато има лумпени ,които си кършат пръстите да пускат SMSи ще има и такива предавания .
Сигурно са доста, просто трябва да сравним броят на SMS-сите изпратени по кампанията "Българската коледа" и тези за това "шоу"! Просто тези за брадъра превишават многократно в пъти тези изпратени за Българската коледа! Няма смисъл от коментари...

23.09.2008 zdravkop

Profile

user: radivdani

  Дааа ! Съгласна съм с теб,  zdravkop! 

Само не споделям твоята теория на конспирацията относно затриването на всичко българско и родно. Едва ли продуцентите на това предаване имат чак пък толкова акъл, че да замислят такива злини. И да си част от the Dark side  се иска поне малко сиво вещество, а аз такова не вярвам да притежават.

 

Не забравяй, че "родните" ни продуценти са част от световното продуценство, налагащо помията Биг брадър! Нашите имат мозък само за да копират, но чуждите продуценти имат достатъчно акъл, за да го направят.

П.С. Благодаря ти за мнението- мислещите хора не сме на изчезване. 

23.09.2008 radivdani

Profile

  Дааа ! Съгласна съм с теб,  zdravkop! 

Само не споделям твоята теория на конспирацията относно затриването на всичко българско и родно. Едва ли продуцентите на това предаване имат чак пък толкова акъл, че да замислят такива злини. И да си част от the Dark side  се иска поне малко сиво вещество, а аз такова не вярвам да притежават. Биг Брадър , според мен е следствие на чалгакултурата , която вилнее с пълна сила в нашето и без това изгубило ценностната си система общество. Медийте ни са изпростели тотално - това е истината. Комерсиализацията е навсякъде и повсеместно. Никой вече не обръща внимание на стойностните неща...за съжаление. Всяко общество би следвало да има елит, интелигенция. Кой е българския vip??? Азис...., Киро Скалата...,Митьо Крика,...кой???

    Не е луд този дето яде баницата...Докато има лумпени ,които си кършат пръстите да пускат SMSи ще има и такива предавания .