Големият скок в науката

Публикувана на: 14.09.2008, от Eli_83
Кoментари:4

 Здравейте, исках да засегна темата свързана с нвероятния подем в областта на науката през периода 1935-1945г! Дължим ги до голяма степен на германските учени! През този период са направени фондаментални открития, които до ден днешен само се усъвършенстват! Поставено е началото на магистралите, синтетичната слюда, увеличила стоманодобивната продукция с 1000%, климатичните инсталации за пречистване на въздуха в германските подводници, толкова ефективни, че им позволавали да правят преходи от Атлантическия до Тихия окен, катапултиращите кресла в пилотските кабини, реактивните двигатели, ракетите, летящи чинии и много други! Такъв огромен скок за толкова малко години изглежда невероятен! Имам данни, които желая да споделя с вас /в момента все още ги проучвам/, че специални научни групи са били изпратени да търсят и най-вероятно са намерили артефакти, които обясняват този скок в науката! За пример само една снимка на най-модерния американски самолет и един германски!

  Това е германският, който е бил стелт също така, до него на цветната снимка е американския! Съществуват ли артефактите наистина???     

                                                                                

 

Коментари 4

29.01.2010 Eli_83

Profile

  Ъм..ето пък и този какви ги говори, всъщност вече не вярвам в тези неща. Не намерих нито един документ, че са съществували подобни летящи обекти, освен снимките, които най-вероятно са фалшифицирани.

http://www.dnes.bg/video/2010/01/29/letiashta-chiniiaiaiaia-ako-ne-viarvate-kajete-na-ufolozite.85112,6

     Всъщност като е така лесно да се правят летящи чинии и са толкова авангардни, защо все още се строят самолети? Като се замисля няма логика никаква.

 Една летяща чиния според мен няма и необходимите аеродинамични форми, за да лети нормално. А и днес беше първият полет на новия руски самолет от пето поколение ПАК-ФА/заслужено наречен суперсамолетът/, ако правиха хората летящи чинии самолетите щяха вече да са изчезнали.Smile  А за съществуването на извънземен разум..въпросът е съвсем друг.

   

30.11.2008 Eli_83

Profile

 Здравей, аз тези неща ги прочетох от една книга, в която пишеше доста конспиративни неща, но ми изглеждат интересни и странни!

 За летящите чинии, които са имали германците, е доста интересно! Четох, че работили с антигравитация! Построили ги по чертежите на едно момиче, което изпадало в транс и се "свързвало" със същества от друга планета, те й диктували какво да чертае! Интересно как ще могат през 30-те да построят летящи чинии сами? То и сега все още няма такинва технологии, а най-модерният американски самолет прилича на стария германски!Huh?

  Но знае ли се, много се пише, но кое е вярното.....

30.11.2008 ivo_isa

Profile

"Големият скок в науката" е доста по-рано и не е един. Това е по-скоро скок в технологиите предизвикан от подготовката за и самата война. Но все пак не вярвай на всичко което виждаш! Казват, че човешкото око се лъже, но всъщност се лъже човешкият мозък... Особено когато е подготвен за товаWink

14.09.2008 Eli_83

Profile

  В определени технологии учените по онова време са били толкова напреднали, че част на от изобретенията може да се каже, че все още не им е дошло времето да бъдат внедрени!

    Снимка на летяща чиния от времето на Втората световна война!