Една молба към администраторите

Публикувана на: 12.09.2008, от ivo
Кoментари:10

Здравейте, колеги!

Струва ми се, че би било добре възможността да се редактира вече написано мнение  да се ограничи времево. Лимитът може да е някъде между 2 и 4 часа. Предлагам това във връзка с очевидната склонност на някои участници във Форума към генерално ревизиране на вече написаното - нещо, което едва ли трябва да се поощрява, защото придава несъмнено шизофренен характер на общуването.

Ако е технически осъществимо - можем да  обсъдим това предложение. Ако програмата не го позволява - е, пием студена водаWink

И още една бележка по дизайна на входящите страници към отделните раздели : днес пускам тема за първи път и ми трябваха няколко минути за да вдяна, че ако искам да създам нова тема, трябва да натисна бутон, озаглавен "ново мнение"....Мисля, че ще е по-удобно, ако "мнението" се превърне в "тема".

Лек денWink

Коментари 10

12.09.2008 radivdani

Profile

  И аз имам една тънка забележчица...

Онлайн потребителиe

 

  За редактиране става въпрос...Smile
 

12.09.2008 Eli_83

Profile

  А това е поздрав за вас!

  http://www.youtube.com/watch?v=H-U0ulW2HK0

  Просто усещам, че ви губя всичките.....животът е кратък май, нека да си прекарваме добре времето тук!Wilted Flower

  http://www.youtube.com/watch?v=2dtevKmoqv8

  А и старата Ели вярваше в гилдията и не позволяваше над никой учител да падне дори и прашинка! А сега някои неща са се "фиксирали" в съзнанието ми, надявам се да не е трайно! Това промени на 180 градуса начина, по който възпримах учителите!! Няма как да е по-различно...грубите обидите към мен, с изключение на Ани и още няколко човека/не им споменавам имената с цел да избегна тавтология/ бяха подписани от всички вас! Случиха се с мълчаливото ви съгласие.., аз така ли позволявах да ви обиждат през време на стачката? А и огледах себе си-една заблудена овца съм била, нищо друго не е била старата Ели!

12.09.2008 ivo

Profile

user: Eli_83

Нямам спомен за токова нещо! Дайте факт! Да лъжа е, пример за отказ от думите ми и кълнене, че еди какво си не съм го изричала!!!

  Конкретни примери ми представете, защото това в момента не е нищо друго освен хвърляне на кал и плюене, което Вие така не обичате!!Smile А и за разлика от мен имате домашно възпитание, след като обвинявате някого трябва да имате поне един обвинителен пример! А в поста Ви виждам доста ..неверни нещица!

 Госпожице Ели - къде в моя пост  открихте името си като носител на подобно поведение?!?

Защо възприемате хипотетичните ситуации, които описвам, като свързани с Вас?

Бъркате - никого не плюя и по никого не хвърлям кал - просто дадох пример за възможностите за злоупотреба с правото на редактиране! А тези възможности са очевидни!

И можете да бъдете сигурна, че ако въпросната мярка за редактиране съществуваше - никога нямаше да си позволите да ми заявите във Вашия неповторим стил "Нямам спомен за такова нещо!". Защото, нали се сещате - "Казана дума - хвърлен камък!"

Накрая - още едно нещо.

Добронамереността не означава овчедушие, госпожице. Моля Ви - не си въобразявайте, че заради доброто си отношение към някого ние ще позволим  практиката на лъжата, есхибиционистичният нарцисизъм и примитивният мерак да се качваш на главите на другите да станат норма на поведение във Форума.

Звучи твърдо, но е вярно. И никога не бих го редактирал.

12.09.2008 Eli_83

Profile

 И аз я искам старата Ели...,

 Но най-големите ми страхове се сбъднаха, учителите сега ...не ме харесват!

12.09.2008 radivdani

Profile

   Ели, какво ти става ? Всички знаем за какво става въпрос. Какво смяташ да постигнеш с тези безкрайни редакции на постовете ти, в които не само ,че не си взимаш думите назад, но сипеш все повече злост и натоварваш общуването във форума с негативизъм. Защо смяташ ,че това ще остане незабелязано?

  Мен не ме интересува ,кой какъв е - учител , ученик, шофьор.За мен тук всички са потребители с равни права , с които можем да общуваме на едно по-високо интелектуално ниво. Аз си искам старата Ели! В момента не ми харесваш. Човек трябва понякога да се огледа и да потърси грешки И у себе си. Ни най-малко  искам да се заяждам с теб.Моля те,помисли върху това!

12.09.2008 Eli_83

Profile

 А били ли сте свидетели на на употребата на думичката "здухана"! Това го прочетохте в мой пост, така ли??

user: ivo

"тоя скапан форум и тия черни неблагодарници!".
А това пък от къде дойде и защо е в кавички? Не са мои думи със сигурност! А Вие как бихте се почувствали ако сте солидарни с някого, окажете му подкрепа, а после започват по най-груб начин да те обиждат част от тези същите хора, в които така сте вярвали?!! Ще стоите и ще се усмихвате може би!Smile

   

user: ivo

Да променяш смисъла на заявеното със задна дата, а после да се кълнеш, че никога не си го писал  е лъжа.
 Нямам спомен за токова нещо! Дайте факт! Да лъжа е, пример за отказ от думите ми и кълнене, че еди какво си не съм го изричала!!!

  Конкретни примери ми представете, защото това в момента не е нищо друго освен хвърляне на кал и плюене, което Вие така не обичате!!Smile А и за разлика от мен имате домашно възпитание, след като обвинявате някого трябва да имате поне един обвинителен пример! А в поста Ви виждам доста ..неверни нещица!

  

user: ivo

След като тук има хора, за които  преиначаването на нещата  е нещо естествено - редно е и да се въведат административните мерки, които ще го поограничат.

 

 И стига с тези административни мерки...като я научихте тази думаа...то и във вашия пост има преиначени неща и трябва да попадне под "административни мерки"!!! Нарушението Ви се нарича-клевета! Но както виждате не съм се втурната да искам санкции, нали!Smile

12.09.2008 ivo

Profile

user: Eli_83

Защо пък да не може да ги промениш??

 

Госпожице, вероятно поради бързане сте пропуснали обстоятелството, че съм се обърнал към колегите си във форума.

Е, щом проявявате любопитство "защо...", нека дам поне два примера за очевидни злоупотреби с възможността да редактираш "нонстоп":

- някой има навика да пише каквито му дойдат на ума простотийки по адрес на събеседник. Особеност на домашното възпитание някаква. Когато го попитат след това, "как си позволявате да  пишете така?", човекът просто забърсва акото и после гневно обявява "Лъжете!!!! Това не съм го писал, защото думата.......... изобщо не е в моя речник!".

- други участници пък са изградили хубавия навик периодически и твърде мелодраматично да обявяват "раздялата" си с "тоя скапан форум и тия черни неблагодарници!". Това може да им се случи и повече от веднъж в рамките на десетина дни.После - театралните реплики се омитат и сме отново "нов човек".....

.................................

Накратко - да държиш на думата си, означава да държиш поравно на себе си и на събеседниците си. Да променяш смисъла на заявеното със задна дата, а после да се кълнеш, че никога не си го писал  е лъжа.

А лъгането, както вече се разбрахме тук, не се толерира във Форума. След като тук има хора, за които  преиначаването на нещата  е нещо естествено - редно е и да се въведат административните мерки, които ще го поограничат.

Неприятно, но - факт!

12.09.2008 Eli_83

Profile

 Здравей, Краси, ще го имам предвид, просто не се бях замисляла за хората пишещи след мен!! Няма повече да го допускам, обещавам ти!

  Чао и на теб и всичко най-хубаво!!Smile

12.09.2008 kr_bozhinov

Profile

user: Eli_83

Това е добре при нормални условия на общуване, но когато те дразнят или ядосват съвсем умишлено пишеш неща, които не ти харесват по принцип! Защо пък да не може да ги промениш??

 

Привет Ели,

Точно това не трябва да правиш :) :) :)

Редактирането е само ако има грeшки...правописни  :) :)

Не трябва да се злоупотребява с тази "опцийка" :)

Щото понякога се изменя и смисъла, а след това постовете и хората понякога(редактирам тази грешка-повторение, тавтология и се срамувам от недоглеждането :0) изглеждат "смешни" и "неадекватни"....

Още повече, че промените се пращат на юзерите, които са абонирани за новости от форума....

С честото редактиране рискуваме препълване на нечия поща :(

А не искаме, колегите да се дразнят нали Ели????!!! :0 :)

Лека вечер и на вас

Уфф много грешки има тук!!!

От всякакъв характер :) :)

12.09.2008 Eli_83

Profile

 

user: ivo

Предлагам това във връзка с очевидната склонност на някои участници във Форума към генерално ревизиране на вече написаното - нещо, което едва ли трябва да се поощрява, защото придава несъмнено шизофренен характер на общуването.

 Това е добре при нормални условия на общуване, но когато те дразнят или ядосват съвсем умишлено пишеш неща, които не ти харесват по принцип! Защо пък да не може да ги промениш?? При тези условия, които бих нарекла екстремни,  на стрес и т.н. И аз нямам напротив, хора, които са ме обиждали да си променят постовете ако сметнат за нужно!! Такива неща ли трябва да се четат ето тук? И, да, промених или дори изтрих поста си написан след petit /май така беше/!!!