зов за съдействие скъпи колеги!!!!

Публикувана на: 04.09.2008, от andriana
Кoментари:1
Здравейте СКЪПИ КОЛЕГИ , Пиши Ви една жена по професия учителка,която вместо да се радва на децата си тя търси контакти със някой,който да подаде ръка в един труден за нас момент.Реших ,че Вие може да ми помогнете ако Ви е по-възможностите и по-силите.Аз съм леля на едно младо момче изпаднало във голямо нещастие,което търси утеха само във мен т.с в леля си/сестра на неговата болна майка/.Искам да отправя ЗОВ за помощ към Вас.Момчето за което Ви моля е на 27 години казва се Христо Милчев Христозов от гр.Тополовград обл.Хасково,със този зов Ви моля да откликните с помоща си и проявите милосърдие към това момче ,един млад и изпаднал в болка и отчаяние младеж.Живота му е в ръцете на хора като Вас ,добронамерени и желаещи да помагат. Зная,че много като нас Ви молят,но аз искрено се надявам, да ми помогнете.Ние знаем , че мечтите са за да се сбъдват, а трудностите да се приодоляват.Набираме средства за трансплантация на орган-бъбрек в Италия.Необходими са средсва за осъщесвяване на същата не са по-силите на семейсвото му, тъй като майка му също е на хемодиализно лечение от 1996 година и за нея се грижи и той.Цената е много голяма за такъв вид операция , затова Ви моля за съдействие изразяващо се във Вашата добра воля да ни помогнете да се избавим от този АД, да ни протегнете братска ръка за помощ.Това за нас е една голяма битка.Имаме и ние цели и стремижи,и искаме да ги сбъднем, но за сега обаче моля Ви от сърце помогнете ни като ни изпратите адреси на някой добри хора.Разчитаме на Вас, да се сбъдне мечтата ни да оздравее това младо момче.Да спасим още един българин.Всички документи и разрешителни за събиране на средсва са готови,но втози малък град няма кой да ни помогне.Ще чакаме отговор на моя та поща,защото момчето няма компютър дори то само да Ви пиши. С много уважение и пълно с болка сърце -лелята на отчаяният Христо. Много, много ме боли-Андриана Башаева

Коментари 1

04.09.2008 teodora

Profile

Нека г-жа Башева се свърже с екипа на Мрежа на учителите - новатори. След като представи документи, че действително нейният племенник се нуждае от лечение, че набирането на средства е съобразено с действащото законодателство на РБългария, че има съответното одобрение да се набират такива средства.
При предоставянето на тези документи, ние от екипа на Мрежата на учителите - новатори ще й съдействаме максимално нейният зов за помощ да достигне до колкото се може потребители.
До тогава - ще трием всички постове на госпожа Башева, в които са посочени банкови сметки.
Това се налага предвид зачестилите злоупотреби с прословутата добронамереност на българите, и особено на учителите. Към момента няма никакви доказателства, че това не е поредната злоупотреба.