как сте колеги,как е предотпускарското ви настроение?

Публикувана на: 15.06.2008, от tanq_boseva
Кoментари:7

Аз лично бих била по-щастлива,ако имаше повече слънчеви дни.Все още не съм открила летния сезон,но и за това си има време.Paradise

Коментари 7

16.06.2008 mimi70

Profile

Всяко нещо с времето си.

Таня, за теб предтои да откриеш истинското щастие- да си майка. Да сме здрави, всичко е във времето-ще доживееш и това щастие. Сега се наслаждавай на свободата си-то е най-скъпото за един човек.

Ив, аз не съм съвсем от младите майки и имам още един син за 5 клас, така че много благодаря за пожеланието, но мисля, че си изпълних плана за този живот. Но истински си права, че по-голямо щастие няма, въпреки, че усещам, че затъпявам и изоставам, но имам опит и ще се справя и с това.

Маря, ти знаеш как е и в момента ме разбираш как се чувствам. Благодаря, за което!

Момичета, желая ви топло, слънчево и незабравимо лято, изпълнено с много положителни емоции, пък няма значение къде ще го карате! Важното е да се чувствате ценени и обичани.YesBroken HeartGiftTravelCool

 

16.06.2008 tanq_boseva

Profile

Сигурно най-прекрасната отпуска е тази по майчински. Сърдечно поздравявам всички колежки излезли в такъв отпуск.Аз все още не съм се възползвала  от него,но и това ще стане някой ден.От няколко години обикалям из северното ни черноморие,заедно с приятелите си.Правим си палаткови лагери на самия плаж и мога да ви кажа,че изживяването е фантастично.Пожелавам на всички,едно незабравимо и изпълнено с емоции лято.Party!!!

16.06.2008 marq_4

Profile

user: mimi70

Не усещам как минава времето и наближава и аз да се включа в редиците. А като слушам "умнизмите"-делегирани бюджети, диференцирано заплащане и не ми се започва. Но всяко хубаво нещо си има край.

Wilted Flower Поздравявам те затова, че си решила да почиваш 3 год.Това е най-готината отпуска за всяка майка. И аз доскоро бях в майчинство с малкият ми син, и сега честичко си спомням за разходките, кашите и т.н. Като се върнах на работа, заварих куп нови неща. И да си призная честно около 2 месеца ходих като ,,ударен самолет". Сега съм добре, ползвам стара отпуска и съм пак само с мойте момчета. Те са най-важните, работата няма да избяга. Пожелавам ти весело лято, слънчево море и сладки емоции с малкия! Заслужавате го и двамата!YesParadise 

16.06.2008 atlantic

Profile

user: mimi70

аз съм в "отпуска" вече трета година-гледам си сина в къщи

 Моята най-приятна двугодишна "отпуска" приключи преди 8 години. Синът ми вече е на цели 10:)))

А се надявам днес да е последният ми работен ден и да се отдам на отпускарския сезон!

, , в студените нощи , а до края на лятото да се нося като Питър Пан из облаците

Май не ми се получиха плажните картинки, но сега нямам време да търся къде е причината... Сигурна съм, че ме разбирате какво искам да кажа Wink

16.06.2008 iv_2007

Profile

Не знам дали следващите две седмици ще свършат някога Sad. Задава се истински ад, с писането на дипломите. Но пък колко хубаво лято ме очаква след това напрежение (надявам се, всичко друго да е по-спокойно от това което ме очаква от днес).

Mimi, ти наистина правиш най-полезното нещо. моето може да прави една жена. Smile Ако имаш смелостта да го повториш още два пъти ще бъдеш благословена. Наслаждавай се на тези дни!

15.06.2008 mimi70

Profile

А аз съм в "отпуска" вече трета година-гледам си сина в къщи и се "грижа" компютърът да не остане сам.

Не усещам как минава времето и наближава и аз да се включа в редиците. А като слушам "умнизмите"-делегирани бюджети, диференцирано заплащане и не ми се започва. Но всяко хубаво нещо си има край.

Та сега съм на принципа-"Много е хубаво нищо да не правиш и след това да си починеш."-испанска народна поговорка.Smile Тук малко преувеличих, но горе-долу си е така.

 

15.06.2008 marq_4

Profile

Stick out tongueА аз го открих летния сезон, в отпуска съм до септември. Сега следват ремонти у дома, после море, балкан, малко при бабите на гости и така. Това планирам за сега. Весело лято, Tanq!Drinks