спортен празник

Публикувана на: 01.03.2008, от Tsetsa
Кoментари:6

Искам  да  подготвя  спортен  празник  в  предучилищна  група. Мисля да  включа  в  игрите  и  родители. Ще  сам  Ви  благодарна колеги  за  идеи или  сценарии, ако  някои  от  Вас е  правил  подобно  нещо!

Коментари 6

15.05.2008 elenikolova

Profile

 

Здравейте Попова.отдавна не се бях включвала в саита и не видях че имате въпрос кум мен.Помпони си направихме от найлонови торбички.Купихме си ги от борсата в различно разцветки ,нарязахме ги на ленти до дръжките им и след това овихме с тиксо самите дръжки на торбичката.Така с малко средства и труд си направихме помпоните.Бързо и лесно стават.Опитайте.Успех.

08.05.2008 ksi2471

Profile

 Относно помпоните, миналата година имахме юбилей и една от групите играеха мажоретки. Учителките предоставиха разноцветен найлон на родителите, които им помогнаха поне да го нарежат на малки ленти. За всяко дете по два помпона. Колежките после само ги свързаха. Така беше решен проблемът с помпоните. 

07.05.2008 popova

Profile

Поздравления за празника! Всяко проведено мероприятие заслужава похвали, защото е допълнително натоварване за учители и деца.Жалкото е обаче, че рядко се оценява достойно от началници и родители.Всъщност най-доволни от всеки празник са децата, а и ние го правим преди всичко за тях.Може ли да ми кажете от къде намерихте помпони, защото аз не открих в нито един магазин и не можах да ги включа в тържество.Благодаря предварително.

02.05.2008 elenikolova

Profile

 Tsetsa,проведохме си спортния празник и се получи всичко мн.добре.Наи мапред под звуците на маршова музика и в ръцете с гирички топки и помпони за мажоретки.децата влязоха тържественно във физкултурния салон.Празника откриха мажоретките.След това играхме състезателни игри,като се разделихме на два отбора.След всяка игра ,поздравявахме победителя с прегръдка,или музикален поздрав.Момчетата бяха футболисти,като пяха и изпълняваха движения под звуците на музика.Момичетета  изпълмиха импровизирана волна програма от гимнастически упражнения.Накрая родители и деца се състезаваха въртене на обръч.На победителите бяха раздавани шоколадови медали.За двата отбора имаше и по една торта.с която пояерпихме децата.Всички и родители и деца бяха много доволни.Ние също.

08.04.2008 elenikolova

Profile

 

Здравей Цеца,Иаз вече от дълго време пиша и моля за такъв сценарий,но не знам защо никой не ми отговаря.Или никой не ми е прочел молбата или много рядко се прави спортен празник.ще почакам още малко и ще видя какво мога да измисля.Иаз като теб искам да го направим съвместно сродители.Успех ако и ти решиш да ме последваш.

10.03.2008 kombakova

Profile

TSETSA aз реализирах общ празник "Семейно междучасие" сценарият на празника можеш да вземеш от материали други предмети.Ако харесаш идеите ми можеш да видиш и снимки в моя личен сайт:www.kombakoba.blog.bg