Детските игри

Публикувана на: 17.02.2008, от crocsi
Кoментари:50

Помните ли на какви игри сте играели като малки? Преди години никой не можеше да накара децата да  се приберат в къщи през ваканциите.Сега дойде времето децата да не стават от компютрите и да не излизат  от домовете си.

Преди години децата играеха на народна топка, на ластик, скачаха на въже . Имаше игра наречена  " Стражари и апаши ", жмичка и много други, които ще се забравят с течение на времето.

Игрите днес ! Да поговорим за "живите" игри. На какво играят нашите деца?

Моите впечатления са,че те най-вече пресъздават гледаните сериали или излъчваните реалити шоу по телевизията. Това са впечатления от възраст 2-4 клас.

На какво играеха децата вчера и на какво играят днес?Huh?

Коментари 50

01.04.2008 anilenas

Profile

   Това не са единични случаи. Тези депресивни състояния са и трагични, и страшни, защото завършват със смърт. Явни са, което означава, че по проблема трябва да може да се направи полезен ход. Атаката с любов от близки хора...Или лекарска намеса, щом психиката е увредена по някакъв начин. Бездействието не бива да продължава,защото явлението-мода набъбва и няма да спре само.

31.03.2008 radivdani

Profile

  Ето и потвърждение на това:
 Ритуално ЕМО-самоубийство шокира Благоевград

   Не би ли трябвало да се вземат някакви мерки...
 

02.03.2008 anilenas

Profile

   Да, за жалост е така, колега Божинов. Като цяло, в очите на обществото Емо-тата се свързват най-често със склонност към самоубийство и с постоянни депресии /момичетата често си режат вените/.

01.03.2008 livi

Profile

Честита,весела и добра Баба Марта!Специален поздрав с песента Then He Kissed Me-The Crystals!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

29.02.2008 radivdani

Profile

 Чудесно!

29.02.2008 livi

Profile

 Скандализират не е точната дума.И смисъл.Когато харесвам нещо то е мотивирано и обосновано.Позитивно и красиво.Усещам го и проявявам слабост.Към Бийтълс!

29.02.2008 livi

Profile

 Мелодична,галеща слуха.Разбираема.А ако има български еквивалент-какво по-добро за малките деца?

29.02.2008 zaec

Profile

user: Anikolova

А клипа го сложих, за да видим, че явлението "паркур" вече е доста широкообхватно.

Аз питах за "игрите" и ти правилно си ме разбрала! Не знам защо започнахте спор за Мадона? Тук обсъждахме нещо друго. То и от заглавието си личи! Неоспорим е фактът, че стоенето пред компютъра е много голяма "епидемия" сред децата, но пък и тези  "игри"........В никакъв случай не се съгласявам, че са по- доброто!Hmm

29.02.2008 radivdani

Profile

 Ни най-малко искам да преча на някой да има едни или други предпочитания.Интересно ми е да разбера каква музика препоръчва на децата  livi.

29.02.2008 anilenas

Profile

   Бийтълс са класика, radivdani, затова всички ги обичаме /без значение на възраст и пол/. Все пак, не се е родил такъв, който да се харесва на всички. Затова нека хората следват предпочитанията си , като не пречат на другите да правят това.