Банка за разработки и нови методи на преподаване по различни предмети

Публикувана на: 10.02.2008, от crocsi
Кoментари:7

Idea Позволявам си да предложа такава тема на Вашето внимание по няколко причини. Една от тях е ,че много от нас не могат да продължат преминавато в следваща ПКС по финансови причини ( стига се до ІV  степен ).  Има колеги с богат опит и творчески дух ,които биха могли да предложат материали и опит на всички заинтересовани, да запалят искрата на желанието ( " да пробвам", " да опитам", "дали не би могло"  и после ... ) за нещо извън създадената рамка. Интересно ще бъде дали опита от нееднородни специалисти и специалности  няма да се окаже накрая полезен и насочващSad.

По отношение на методиката  положението е същото. Някои могат да споделят нещо ново. Понякога и старите методи ,но в съчитание с подходяща обстановка или среда изиграват своята роля.

Предлагам да не говорим с общи приказки ,а да публикуваме  разработки.Да споделяме практически опит.

Това как ще стане аз не знам !?

Първо ми трябва подкрепата Ви за идеята ми по темата.  Вторият етап е свързан с  намиране на помощ от страна на колеги информатици. Аз понеже си знам ,че мога да питам г-н Божинов -веднага ще поставя въпросът , но първо - харесва ли Ви идеята? Очаквам и допълнения към нея :)

 

Коментари 7

10.05.2008 liubov!

Profile

Здравейте! Идеята Ви е много добра!

10.05.2008 liubov!

Profile

Здравейте! Идеята ви е много добра!

08.05.2008 anna pashova

Profile

Съгласна съм с Вас.Това е най-добрият начин за разпространяване на знания умения и компетенции.

08.05.2008 anna pashova

Profile

Идеята ви е много добра.Това е най-добрият начин за разпространяване на знания, умения и компетенции.

23.04.2008 Rosi

Profile

Сега работя по разработка за защита на ІІ ПКС. Много ми е трудно да намеря материали и работата върви много бавно. Имам нужда да видя готова разработка, за да знам как да оформя моята, но......Готова съм да публикувам работатаси от предишното ПКС, още повече, че е свързана с ИТ в учебния процес. Ако някой от вас скоро е защитил ІІ ПКС и иска да помогне.......

10.02.2008 divanova9

Profile

Аз смятам, че идеята е добра. Очаквам как ще се развие в края на февруари секцията материали. Мисля, че идеята й е точно такава. Аз преподавам Java и ми е многополезен контакта с такива преподаватели. В интернет има много материали, но ние нямаме време да ги преподаваме, защото програмата ни е ограничена на 62 часа за 12 клас.

10.02.2008 Anikolova

Profile

Аз мисля, че идеята е много добра. Това не може ли да стане с качване на материали в библиотеката? Простете, ако греша, признавам, че не съм опитвала. Въздържа ме до голяма степен фактът, че не намирам тук колеги с моята специалност и не съм сигурна, кому това би било полезно. Лошото е, че всичките ми разработки са на немски език и ми се вижда трудоемко да ги преработвам, но бих могла да подбера някои и да ги представя в общи линии.