Банка за разработки и нови методи на преподаване по различни предмети
Публикувана на: 10.02.2008, от
crocsi
Позволявам си да предложа такава тема на Вашето внимание по няколко причини. Една от тях е ,че много от нас не могат да продължат преминавато в следваща ПКС по финансови причини ( стига се до ІV степен ). Има колеги с богат опит и творчески дух ,които биха могли да предложат материали и опит на всички заинтересовани, да запалят искрата на желанието ( " да пробвам", " да опитам", "дали не би могло" и после ... ) за нещо извън създадената рамка. Интересно ще бъде дали опита от нееднородни специалисти и специалности няма да се окаже накрая полезен и насочващ
.
По отношение на методиката положението е същото. Някои могат да споделят нещо ново. Понякога и старите методи ,но в съчитание с подходяща обстановка или среда изиграват своята роля.
Предлагам да не говорим с общи приказки ,а да публикуваме разработки.Да споделяме практически опит.
Това как ще стане аз не знам !?
Първо ми трябва подкрепата Ви за идеята ми по темата. Вторият етап е свързан с намиране на помощ от страна на колеги информатици. Аз понеже си знам ,че мога да питам г-н Божинов -веднага ще поставя въпросът , но първо - харесва ли Ви идеята? Очаквам и допълнения към нея :)