За заглавието на този сайт

Публикувана на: 05.02.2008, от dipemi
Кoментари:21

Учител - новатор???? Звучи ми безкрайно изтъркано, така ни класифицираха по Татово време. Защо да се делим на новатори и неноватори, на такива и онакива?

 

Коментари 21

16.02.2008 radivdani

Profile

user: anilenas

На авторите на "таблото за обяви" им прилича повече,
 

  Значи и на теб ти е направило впечатление,anilenas. Няколко пъти съм влизала в този сайт и усещането е много странно, сякаш се качваш на Олимп.

user: anilenas

Колеги, нека не отравяме атмосферата на творческа дискусия, като се самонараняваме. Да чуем другомислещите. Това е полезно за всички.

  И аз предлагам да запазим добрия тон този път. 

16.02.2008 anilenas

Profile

   "Чугунената глава" може да ни послужи за защита.Wink На авторите на "таблото за обяви" им прилича повече, но едва ли ще е в състояние да им помага дълго. Темпото на живот е толкова ускорено, че ако я карат като самовлюбени сухари, нямат изгледи за успехParty!!!

   Колеги, нека не отравяме атмосферата на творческа дискусия, като се самонараняваме. Да чуем другомислещите. Това е полезно за всички.

16.02.2008 radivdani

Profile

    За да не изместваме темата на разговора ще ти отговаря в "На лафче...", Еко. 

16.02.2008 anilenas

Profile

   Честно казано, не съм се замисляла сериозно за заглавието на сайта. Винаги ме е интересувало повече съдържанието. Поговорката, че човекът прави името, а не името човека, е вярна според мене и в този случай. Предоставена ни е за първи път възможност да общуваме свободно и необременено не само професионално, но и чисто човешки. Не съм максималист в очакванията си и затова по-скоро се чувствам приятно развълнувана от интелекта на много свои колеги. Това, все пак, е само началото, а бъдещето предстои. Всякакви промени са възможни. Нали те зависят и от нас. 

15.02.2008 Eko

Profile

 Мерси, г-н Достоевски, за доверието, което ми имате!Smile

 Благодаря ти и на теб, Радивдани! Ще го потърся! Но не съм от София, за мое щастие!Smile

 Не мога да си представя как е организиран животът на хората там! Чудя се вечер като излизат къде отиват да се разхождат, след като този град май няма център/стори ми се, че има само булеварди/! Но нямам разбира се нищо против хората живеещи в София, някой да не ме разбере погрешно!

 Аз съм от крайморски градSmile

15.02.2008 dostoevski

Profile

 

                    Това,че не съм съгласен със заглавието обаче не означава , че съм противник на създаването на сайта. Напротив, приветствам идеята. Чест и почитание на създателите муYes

15.02.2008 dostoevski

Profile

                                   

                                     Напълно съм съгласен единствено с мнението на boho и в почивните дни ще аргументирам подкрепата си.Колеги,в днешното съвремие  УЧИТЕЛИТЕ не са призвани да бъдат ритори и да упражняват красноречието си в този сайт.Необходими са млади и свободолюбиви учители, най-вече като ЕКО.Припомнете си Библията,Даже и Моисей е не могъл да види Обетованата земяHuh?  В заключение за сега,Бохо, напълно споделям изразеното перфектно мнениеYes

15.02.2008 radivdani

Profile

 Регионален инспекторат по образованието - София-град

Всъщност ,Еко не знам дали си от София? Ако не -просто напиши в Гугала РИО. 

15.02.2008 Eko

Profile

  Изненада ме, Радивдани! Не съм знаела, че РИО имат също сайт!Embarrassed И как се влиза там, не че ще се регистрирам, но бих искала да го погледна от чисто любопитскво само!Smile

15.02.2008 radivdani

Profile

    Права си Еко. Сайта на РИО ми прилича повече на табло за обяви и няма обратна връзка.