Как в момента става промяната на лични данни в сайта?

Публикувана на: 02.02.2008, от crocsi
Кoментари:14

Cool

Търсеният от вас форум не е намерен. !
 
 Това е отговорът ,който се получава ако използваш опцията  профил или редакция на профила ? В даден момент искаш да си смениш аватара? Положението е временно или ....?
Опитах се няколко пъти да задам този въпрос ,но така и не получих отговор .
Надявам се този път някой да ми отговори Wink !

Коментари 14

09.02.2008 Eko

Profile

  Оф, така е, милите ми! И на мен ми се иска да не съм толкова емоцонална, защото тази моя характерна черта  доста ми пречи!Sad

  Така де, става ти криво за нещо, после правиш някакви неща, който всъщност не искаш да правиш и когато всичко ти мине съжаляваш! Смахната работа е това! Бабами правилно ми казваше: "Ели, когато си ядосана брой до шейсет бавно и тогава говори, или ако много ти е криво за нещо излез и се поразходи с някоя приятелка"! Ама, няма кой да слуша! Иначе не съм конфликтна, май!

  Само не му заблазявам на този, който ще му се наложи да ме търпи! Горкичкия още от сега го съжалявам, дори без все още да го познавамEmbarrassed

   Май няма да му е много лесно с мен, ама карай на който какъвто му е късмета, както казват старите хора!Smile 

   Всичко най най-хубаво Ви желая и много любов!Wilted FlowerBroken Heart 

09.02.2008 crocsi

Profile

Cool Eх , Е ко ама ти беше много трудно да ме послушаш !? Сега едвали ти е по-добре ! Всичко това е излишно ! Ти го знаеше предварително ! Пък и не е необходима да ти възстановяват всичките текстове - та нали ,те станаха причината за срива ! Хората те харесвата заради самата теб!

Просто смени вятъра  : емоция и действие! Хайде стига с това !

Админите са много заети ! Представи си как се обслужва такъв сайт ? Виж каква дейност развиват !

 Срещна ли другаде нещо подобно ?

Сега разкажи какво ново при теб , но с усмивка  !

Music

07.02.2008 anilenas

Profile

   Понякога емоциите ни водят за носа. На всеки се случва, Еко.А ти наистина си много емоционална.Радвам се, че взе правилното решение.На мене щеше много да ми липсваш.Broken Heart

07.02.2008 Eko

Profile

  Благодаря много и на теб Дида!Wilted FlowerBroken Heart

  Само искам да попитам модераторите или някой друг в случай, че знае дали има някакъв начин да ми бъдат възстановени изтритите постове! Става въпрос за тези, които се отнасят до Баташкото клане, тъй като държа най-вече на тях! Ако отговорът е отрицателен поне да зная, че е така и да не се надявам! Писах на модераторите, но отговор няма, а аз искам поне да се ориентирам!

05.02.2008 dida70

Profile

хей,Еко ,не вземай всичко  навътре.Усмихни се и махни с ръка .... и напред.

Всички сте част мен и  аз се чувствам добре сред вас!

05.02.2008 Eko

Profile

  Благодаря ти много за топлите и мили думи, мила Радивдани! Аз съжалявам, че реагирах така емоционално! Благодаря Ви за разбирането, страхотни сте! Много, много се радвам, че вече съм част от Вас! За мен това е невероятна гордост и чест!

  Желая Ви всичко най-добро и много усмивки, скъпи колеги!Smile

 

05.02.2008 radivdani

Profile

   Здравей, Еко! Без теб форума е доста пуст.Радвам се , че си промени решението. За останалото искам да ти кажа: добре дошла в учителската стая. Разбирай го  ,както искаш.

04.02.2008 crocsi

Profile

Cool Да! само за профила! Регистрацията и влизането първият път го направих  не от тук , а чрез даденият адрес . И от тогава тук си влизам свободно ,но профила ми е неактивен- кото оцветаване ,горе на самият ред!

 

04.02.2008 kr_bozhinov

Profile

user: crocsi

В  периода след регистрацията ни за англ. език нямам достъп до "Профил". Мислех ,че е временно. Писала съм на Админ и чакам , но не може да мога да влизам в сайта , да ми липсват данните и защо точно мойте !?!?!?!?Angry

Това е едно малко бъгче :(

регистрацията за английски език как я направи?!?

Имаш ли достъп до форума?

След коя дата възникна проблема. т.е. кога си направи регистрацията за английски.

Само за профила ли имаш проблем?!?

 

04.02.2008 crocsi

Profile

Crying Много ти благода,я за отговора,но  аз не мога въобще да отворя личният си профил с данните и настройките си! Това е проблемът ! Не знам как точно трябва да го представя! Та аз не за първи път работя с настройките . Не съм сменяла нищо , което не познавам. Единствено променям аватара, защото тако ми харесва :) !

В  периода след регистрацията ни за англ. език нямам достъп до "Профил". Мислех ,че е временно. Писала съм на Админ и чакам , но не може да мога да влизам в сайта , да ми липсват данните и защо точно мойте !?!?!?!?Angry