Ученици

Четвъртото издание на “Идеите – това сме ние“ кани младите хора, които търсят социалната промяна

Неправителствената организация „Обединени идеи за България“ (ОИБ) в партньорство с фондация „Помощ за благотворителността в България“ организират за четвърти пореден път инкубатора за социални иновации „Идеите – това сме ние“ (#Идеите4).

Темата на #Идеите4 е „Активен живот и създаване“. Събитието ще се проведе между 3 и 6 септември тази година в град София.

В рамките на четири дни 150 млади българи от страната и чужбина ще имат възможност да създадат проекти за решаване на проблеми в различни сфери на нашето общество. ОИБ канят всички студенти и ученици горен курс да се включат в четвъртото издание на форума за социални иновации, на който ще се създадат проекти, задвижващи промяната.

Екипите на „Идеите – това сме ние“ ще работят в групи, разделени по теми като „Култура“, „Образование“, „Иновации“, „Градска среда“, „Журналистически екип“ и др. Участниците ще имат възможност да работят с талантливи българи и създадат от нулата обещаващи решения за обществени предизвикателства в страната ни. Форумът дава възможност за участие в работилници, посветени на предприемачество, финансиране, проектен мениджмънт, както и развиване на мрежа от професионални контакти в България и чужбина.

Краен срок: удължен до 15 август 2015 г.

Още информация