Ученици

Потресен баща алармира за насилие над детето му в детска градина

Шокиращи снимки обиколиха социалните мрежи. Потресен баща алармира за насилие над детето му в детска градина. Дядото на момченцето отишъл да го прибере и видял синини по лицето му, а детето било неспокойно и плачело. Действието се развива в детска градина „Пролет” в Панагюрище. Там отиде екип на Нова телевизия, който се срещна с родителите, директорката и служители на детското заведение.

Дядото Красимир Налбантов разказа, че учителите му обяснили, че детето е ухапано. В изваденото медицинско пише, че то е насинено в областта на лявата и дясната буза.

Инцидентът е станал в 11.00 часа, а никой от родителите не е уведомен за случая. Те са убедени, че става въпрос за побой, а не за ухапване, защото синините стигат по ухото и зад него, а от едно ухапване не може да се получат такива синини. Родителите смятат, че госпожата е била детето.

Учителката отрича да го е удряла. Разказва, че си играело с по-голямо дете и твърди, че е захапано по бузата. Директорката на детската градина твърди, че дядото се върнал и ударил два шамара на учителката, което било прецедент в досегашната й практика. Дядото на момченцето отрича това да се е случвало.

Източник: nova.bg