Институции

Започна регистрацията за Международния ден за безопасен Интернет 2012

На 7 февруари 2012 г. световната общност ще отбележи за девети път международния Ден за безопасен Интернет, който ще се проведе под мотото „Мост между поколенията – да открием дигиталния свят заедно и… безопасно!“.

Събитието е инициатива на INSAFE, европейска мрежа от 30 национални центъра с основна мисия да популяризират положителна, безопасна и отговорна употреба на Интернет и мобилни технологии сред децата и млади хора. С подкрепата на Националния център за безопасен Интернет, член на INSAFE от 2008 г., тази година Международният ден за безопасен Интернет бе отбелязан в училища от 17 града в страната.

Действията на всеки един от нас са важни, за да осигурим онлайн безопасността на децата. Регистрирайте се на www.saferinternetday.org, за да участвате в отбелязването на Деня за безопасен Интернет. Тази година регистрацията за участие е в три категории:

Регистрация за училища: http://www.saferinternetday.org/web/guest/school-registration

Индивидуална регистрация: http://www.saferinternetday.org/web/guest/individual-registration

Регистрация за организации: http://www.saferinternetday.org/web/guest/supporter-registration

Всички регистрации ще бъдат пренасочени към Националния център за безопасен Интернет. Техен представител ще се свърже с вас, за да Ви помогне да организирате и разгласите вашето събитие. Можете да научите повече за нашата дейност на www.safenet.bg.

Брошура с информация за Деня за безопасен Интернет можете да свалите от тук.

Презентации, видеоматериали, план за урок в училище и плакати можете да намерите тук.

Още по темата