Правила за писане във форума на teacher.bg

Публикувана на: 25.09.2007, от hristina
Кoментари:0

1. Писането на кирилица e задължително.
2. Участниците във форумите са длъжни да спазват добрия тон и да уважават чуждото мнение.
3. Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Всеки, който напише нещо с единствената цел да ядоса, раздразни, изнерви и/или натовари психически друг потребител влиза в категорията нежелани потребители. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва да уведомите администраторите и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.
4. Не се допускат публични нападки и разрешаване на междуличностни конфликти във виртуалното пространство на форума.
5. Не се допуска дискриминация на основата на възраст, пол, раса и вероизповедание.
6. Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството.
7. Забранява се публикуването на адреси на сайтове  и снимки със съдържание, забранено от закона на Република България, както и на подвеждащи линкове и отявлена реклама.
8. Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго, както и прекомерния off-topic – мнения, които не са свързани с темата.
9. Публикувайте темите и мненията си в подходящите раздели.  Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да подсказва за нейното съдържание.
10. Ако една тема бъде изчерпана, тя по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител може да бъде заключена и/или преместена в „Архив”.
11. Модераторите на форума си запазват правото да променят или да изтриват постове по всяко време.
12. Спазването на правилата, изложени тук, е задължително условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя нарушител. Вида наказание, който ще бъде приложен на нарушител се определя от администраторите и/или модераторите.

Коментари 0