Проучванията в Мрежата на учителите-новатори

Публикувана на: 10.09.2007, от admin
Кoментари:3


 Проучванията се създават и хостват в Мрежата на учителите-иноватори лесно. Те могат да играят разнообразни роли във вашата общност. По-долу ще намерите три начина, по които бихте могли да ги използвате.  
 
 
Удовлетворяване на нуждите на членовете
Членовете на общностите с удоволствие отговарят на проучванията, в които се задават въпроси за това от какво имат нужда учителите, с какво се занимават и какви въпроси ги вълнуват. Това ви позволява, като администратор на общността, да правите настройки, така че да персонализирате общността, за да съответства на групата.

Насърчаване на дискусия
Членовете на общност, въвлечени в дискусия на интересна тема, понякога може би биха искали да направят проучване на други членове на общността, за да почувстват пулса на общността за определена тема. Публикуването на проучване (и неговите резултати) относно дадена дискусия, може да влее нов живот в тази дискусия. След като членовете на общността имат възможността за изкажат мненията си (и да прочетат тези на другите членове), те може би ще искат да се върнат в дискусията и повторно.

Определяне на теми, представляващи интерес
Запитването за нови теми, които членовете на общностите биха искали да бъдат адресирани в предстоящи дискусии, е от голяма полза за проучванията. Този тип проучване може значително да увеличи чувството на членовете за съпричастност в обществото, ако резултатите водят до създаването на дискусии, предложени от членовете. 
 
 
 

Коментари 3

05.12.2010 mimi_kir

Profile

 Какво се случва с материалите към електронното училище?

Не ми е достъпно от доста време, а имаше много хубави неща там...

29.10.2007 crocsi

Profile

admin ,  и трите начина са много добри . Интересно е да се публикуват резултати.

Великолепен форум!

Успех!Wink

03.10.2007 kr_bozhinov

Profile

 

Рулез

Ако се и публикуват и резултатите от проучванията ще е супер

  1. Лек, доходен и на вас ден
  2. ЦРУ
  3. ФСБ
  4. Мосад

Световната банка