За кмета в Пловдив и отношението му към детските градини

Публикувана на: 20.02.2012, от vedra
Кoментари:4

Някой да се е замислил , за това което става в Пловдив??? Кмета Тотев е повел някаква лична вендета с учители , директори и детски градини .......Безумици, проверки /неаргументирани/, да не говорим за помията която се излива, злоба, преследване, лов на вещици, .....Някой да сподели ...до кога ще бъде това??? Или трябва да го преживеем и него ....с търпение ??? Как може това да се спре??? Стрес на работното място, унизителни наредби, които се менят непрекъснато, непрофесонални мнения , никаква компетентност ......УЖАС !!!!

Коментари 4

11.09.2013 rumibg

Profile

И   ДОКОГА  детските учители в Пловдив ще работят на  много по-дълъг работен ден,отколкото са учителите в цяла България????????

26.02.2012 vedra

Profile

Случващото се при нас е : устни наредби на кмета , срещи с директорите и цинично поведение от негова страна, неаргументирани искания  и "промени", които са и в ущърб на децата и в ущърб на цялата система! Отработени с годините практики той ги отмени ! Ангажиментите на родителите с дарения и лични желания за подпомагане ........са забранени, ако не минават през хиляда инстанции през общината! нововъведения с таксите , бележки, извинени и незивинени, бъркане в отпуските на учителите ! КАК НЯМА ДА СЕ ЗАГОВОРИ, ЧЕ ОТПУСКИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ СА НЕОБХОДИМО ДОСТАТЪЧНИ !  Че ние работим с най-ценния ресурс на една нация ......децата! А и медиите .......умряли от глад журналистчета съчиняват по две оборни думи фантазни разкази по Джани Родари /биномът/ .........Е това е , мили хора! Защото си го позволяваме да се случва ......

21.02.2012 ahrida

Profile

Здравейте колега,бихте ли споделили какво по-точно се случва при вас?

21.02.2012 slaveq68

Profile

как може да се отреягира, като всички от 20 години сме се нагледали на толкова много глупости, че нямаме сили да се борим с още една "идиотия". Дори не реагираме пред себе си, а чакаме и този вятър да ни отвее ,на където си иска. Жалко за всички нас, които дори не знаят как да ни наричат УЧИТЕЛ или ....... не ми се повтарят дори тъпите им определения. А за последните големи решения на кмета ни и неговите "отлични" съветници ни се казва. това е заповед ти къде коментираш, изпълнявай и не се обеснявай много, нищо не можеш да направиш, чакий следващато безумие.Нямам думи!!!!