Приключване на месеца!

Публикувана на: 27.02.2011, от Romantichka
Кoментари:4

 Колеги ще се радвам ако споделите опит как приключвате месеца,по точно колега който не е на смяна ли идва за да приключи,или този който е на смяна приключва месеца,при нас има требвателен лист всеки месец,попълва се като дневника,отбелязваме кой отсъства по болест,кой със заявление,в края на месеца става едно прозвъняване  за да се подсетят тези родители които не са представили бележки,ужасс,ако закъснеят с таксата,не вдигат телефона как се справяте,ще се радвам за споделеният ви опит Wink

Коментари 4

02.10.2011 dikost

Profile

Да преди се пишеше неизвинени, а сега няма такова изискване и пояснение в началото на дневника, следователно не можем да пишем неизвинено така ли?

02.10.2011 dikost

Profile

Да преди се пишеше неизвинени, а сега няма такова изискване и пояснение в началото на дневника, следователно не можем да пишем неизвинено така ли?

03.03.2011 gg4sl

Profile
Приключва месеца учителя ,който е на смяна един ден преди края на ммесеца.Ама те и двамата учители са там,защото приключването става при вземането на бройките за последния ден,а това става на обяд и двете са там и го правят заедно. Родителите се учат трудно да бъдат отговорни-налага се да им прозвъняваме ние или директора и тогава нещата се пооправят за малко. При нас това не е такъв проблем,защото родителите не плащат такса за детска градина,но като не се обадят харчим излишни пари за храна,която после се хвърля и храни прасето на комшийката,от което не сме опитали дори едно ухо!Ха-ха... Надяваме се ,че при утвърждаването на новите правила за прием в ДГ ще бъде записано като наказателна мярка-родителите да заплащат за храната ,ако детето им отсъства без да се обадят и и това може да окаже дисциплиниращ ефест,но ще видим-още нямаме практика.

27.02.2011 emma

Profile

В нашата ДГ дневника се приключва от учителя, който е на смяна в последния ден от месеца. В правилника за вътрешния ред на ДГ е отбелязано, че медицинските бележди и молбите по домашни причини се представят до 29 - то число на месеца, който не се е обадил или не е представил документ до тогава  остава с неизвинени отсъствия. Още от първа група съм научила родителите и проблеми нямам, е...като остане да плати някой месец неизвинени дни, защото нито се е обадил, нито е донесъл бележка да видиш как се научиха и сега спазват срока. Но...работата с родителите е по - трудна от работата с децата. Една колежка има следната приказка - "В първа група дундуркам децата и възпитавам родителите, а от втора работя с децата и дундуркам родителите".