електронен дневник

Публикувана на: 08.01.2011, от ljuljana
Кoментари:14

 Някой ползва ли електронния дневник на cyb3r.icnhost.net. Ако е така, може би ще ми помогнете малко. Не може да въвеждаме срочни и годишни оценки. Пишем срочна оценка на даден ученик, даваме ДОБАВИ и след това няма никаква оценка за срока. Същото е и за годишните. И може би поради тази причина не можем да минем и в следваща учебна година. 

Коментари 14

19.01.2016 expi

Profile
Какъв електронен дневник ползвате?

07.09.2011 hkk

Profile

Здравейте. Ако може да сподели някой ползвал АдминЕР дневника... доволен ли е, добър ли е и най-вече какви са изискванията.... в момента нямам паролата за вход от админпро да изчета ръководството и засега знам само от колега, че било сложно и трябвало да се прави сървър в училището... ВЯРНО ли е това.. аз се си мисля, че данните се качат някъде на техен сървър.. в противен случай аз дори да направя училищен сървър, то самия интернет няма да ми позволи добра връзка към него. 

Благодаря.

10.08.2011 a100x

Profile

Колеги, защо използвате продукти, които струват много пари, изискват регистрация и събиране на такси за изпращаните SMS-и, след като има създаден продукт, който е безплатен, съобразен с всички изисквания на нормативната уредба, с тенденция да се интегрира с Админ Про. Разработения софтуер е съобразен с наличната техника дори и тази, която е в училищата по селата. Все още е въпрос на желание, но ми се струва и на мен, че ще дойде време, когато ще използваме този продукт ВСИЧКИ искаме или не. Не са решени все още въпросите в училищата -кой ще въвежда информацията, да се заплаща ли на този който я въвежда и по колко и други организационни въпроси, които смятам, че ще бъдат решени скоро ...

15.07.2011 steda_kz

Profile

Електронният дневник от AdminPro дава възможност на родителите да проверяват оценките и отсъствията на децата си онлайн от тук: 

http://www2.mon.bg/adminer/

Този дневник е добър вариант, защото цялата база данни се намира на сървъра на Админ и е защитена. Предимство е това, че всички данни за ученици, учители, уч. предмети и др. се импортират направо от Админ-а. yes

Недостатък е само трудното инсталиране на сървър. no

Самият дневник е безплатен.

Аз смятам, че в скоро време ще ни задължат да ползваме този дневник, защото е част от AdminPro. 

21.03.2011 Svelev

Profile

 Здравейте! Аз от 3-4 години използвам този дневник и съм много доволен. Препоръчвам го и на колегите. Много добре е измислен и лесно се работи с него.

11.03.2011 todom

Profile

Здравейте,

аз съм администратор информационни системи в училище и от няколко години използвам този http://cyb3r.icnhost.net/shyne/index.php вариант на електронен дневник. Определено има много бъгове, но мисля че успях да ги "преборя". От друга страна учителите, родителите свикнаха да го използват и след като е поправен мосля да си останем на него. Засега единственото нещо, което според мен още трябва да добавя е изтриване на срочна оценка, тъй като няма такава опция и няколко пъти триех от базата. Ако някой се интересува мога да изпратя редактираните файлове. Успех!

27.01.2011 koko28

Profile

 Има още един вариант http://ednevnik.brinkster.net/, някой опитвал ли е с него? Защото пробвахме и с него,но след като се инсталира при нас неможе да прочита екселските файлове!

24.01.2011 ljuljana

Profile

 Аз разгледах електронния дневник към AdminPro. Много ми хареса, има всички възможности, които ни са ни нужни, но също така има и един недостатък - че не може да се проверяват данните от родителите. Т.е. е направен за ползване вътре в училище, за работа и справка от учителите и  директорите, но няма опция за влизане на родител. Иначе е много хубав и много възможности има. Но не е това, което на нас ни трябва за момента.

20.01.2011 koko28

Profile

 Много добра идея,бихте ли ми казали повече за самата система Admin Pro,плате на ли е и на каъв принцип работи,защото целта ние ,родителите да могат да проверяват оценките на учениците он-лайн от сайта на училище,т.е електония дневник да е вграден в сайта.

20.01.2011 D_Gochewa

Profile

 Наскоро при актуализиране на Admin Pro попаднах на ел. дневник предоставен на училищата за безплатно ползване след регистрация. Дали някой от вас го е ползвал и какви са впечетленията ви. Благодаря предварително. Ето линк, за тези, които още не са го виждали:  http://www.adminpro-bg.com/ws/AdminER/