Какво мислите по въпроса да ви монтират камери в групите(става въпрос за детските градини) и да ви шпионира Директор по всяко едно време ???!!!!

Публикувана на: 07.01.2011, от Nikon
Кoментари:10

 Не считате ли , че това е нарушаване правото ви на достоен и уважаван труд?Какво мислите колеги? Откога учителите станаха най-големите престъпници!!!

 Възмутена съм до дъното на душата си!!!!

 

Коментари 10

19.05.2011 i.nikolova

Profile

 Възмутително е във време на криза да се харчат пари за камери в училище , вместо да се използват

за сървеменни технически средства за обучение, за които директорите се оправдават ,че нямат средства

да ги закупят.Безобразно е камерите да се използват по време на занятия ,за да си запълват времето

директорите с гледане на мониторите, тъй като нямат голяма натовареност в учебни занятия. Освен това

престъпниците не са в учебните заведения, а навън и на други места където се излежават присъди и

там трябват действително камери!

10.04.2011 eevil

Profile

  Не се притеснявам от подобна поредна  измислица на ......Знаете ли защо ? Защото съм съсед на  директора . Но когато го прочетох във форум ,останах без думи. Търсих начин да разбера за какви камери става въпрос.Не колеги, това вече е   твърде , твърде МНОГО !

06.04.2011 a_stoeva

Profile

neeti4no

05.04.2011 valpan

Profile
Точно така! Погледнете го откъм положителната страна:)

16.03.2011 dobreva.v

Profile

От една страна съм твърдо против, но... Има и добра страна. Ако някой ви обвини, че не си вършите работата, че сте ударили дете или какво ли не още-може би е добре да има камера. Когато човек си върши работата както трябва, какво да го притеснява?

27.01.2011 emma

Profile

При нас също от скоро има камери....Какво да кажа - когато на една колежка и удавиха телефона в тоалетната се оказа, че точно в този ден камерата в групата й не работи. Защо са ни тогава? Иначе не ме прави впечатление т.е. не ме трогва това ,че шефа или някой друг ме гледа - който си няма друга работа нека зяпа в монитора. По скоро бих казала - да се притесняват тези, които отиват на работа с презумцията "ден да мине, друг да дойде". ....А иначе за нарушените права ни отговориха, "че това е за наша сигурност и т.н.". Щом градините, общините и държавата имат толкова пари за наблюдателни и подслушвателни устройства, което според мен си е чисто разхищение ..........

23.01.2011 nikozia06

Profile
Колеги не сте ли на делегирани бюджети? Толкова ли излишни пари имат вашите директори,че да ги харчат за камери?

23.01.2011 zdravkop

Profile

 Е с това робско раболепие не мога да се примиря! Като се почне от вицепремиерите и се стигне до учителтие- всички рапортуват бодро, че не е никакъв проблем да бъдат записвани и снимани. Чудя се в каква държава живея- тоталитарна отпреди 1989 или демократична от 2011??? Къде остана поривът на хората след 1989 за свобода? Всичко ли изчезна с появата на власт на милиционери и пожарникари? Работодател съм, макар и не в сферата на образованието, но е под достойнството ми да следя подчинените си с камери! Нито съм воайор, нито партиен секретар!!! Колеги учители, къде сте? Или останахте само изпълнители на чужда воля, без капка достойнство???

22.01.2011 valpan

Profile
Ооо...в началото и на мен ми беше странно, но се свиква:) при нас има камери навсякъде (без wc-то де:)) има си и плюсове обаче, защото винаги може да се защитиш при проблемна ситуация в час, а тук си ги имаме (ситуациите:) всеки ден! поздрав:)

08.01.2011 fifi2008

Profile
О, ще свикнете, На нас ни казаха, че който не иска да го снимат, да си стои у дома. Директорката е възхитена от това колко неща се виждат при видеонаблюдението. Заместничката ѝ има два големи монитора на бюрото си, за да не изпусне нещо. вече на никой не му пука дали го снимат или не - това е най-страшното.