E-обучение и безплатен интернет

Публикувана на: 18.10.2010, от r_vangelova
Кoментари:7

 Уважаеми колеги, тази година се върнах на работа в ново училище след две последователни майчинства. Нямах възможност да се регистрирам в старото училище (вече закрито) за безплатен Интернет. Сега се оказва, че не съм в базата данни на учителите. Моля за помощ! Искам да участвам в Е-обучение, а не мога да се регистрирам!

Коментари 7

05.07.2011 svili

Profile

Колеги,

Можете ли да ме насочите къде са материалите в сайта, които са съпътствали on- line курсовете по английски език. Не успях да се включа тогава във виртуалната класна стая, а сега не мога да открия материалите към уроците. Казаха ми, че има и тестове. Благодаря ви предварително за помощта.

27.10.2010 Kitanovska

Profile
Yes Az uspiax da se registriram.

23.10.2010 nadia borisova

Profile

Как да си направя регистрация за обучение ? Две години не съм работила като учител.От 15 септември работя като начален учител и ЕГН -то ми не е в базата данни.Много съм назад с технологиите и не знам как се пише на администратора на сайта.Помогнете ми.

23.10.2010 dsg

Profile

 Моля, дайте ми адреса на администратора на сайта, защото и моето ЕГН не е в базата данни.Не съм ползвала и безплатен интернет, защото към този момент не бях учител.Поне в обученията да се включа.Писала съм на internet@mon.bg, че не мога да си направя регистрацията , съобщението ми е прочетено , но отговор нямам.

23.10.2010 Neli Georgieva

Profile

Здравейте,

аз имах същия проблем, но ме добавиха.

Пишете на администратора на сайта, а не на Кузов.

 

19.10.2010 pl.diulgerova

Profile

 Аз също немога да се регистрирам. Писах на г-н Кузов два пъти, но той така и не ми отговори

18.10.2010 zvete75

Profile

 здравейте, и аз имам същият проблем и не мога да го разреша. моля помагайте!!