търся работа

Публикувана на: 14.09.2010, от motsartbg
Кoментари:4
От четиринайсет години съм в Гърция.Работя като baby sitting.В българия съм завършила педагогическия институт "Бела Благоева" в град Русе със специалност руски и акордеон и работих по специалността ми.Родена съм във В.Търново.Налага ми се да се бърна в Родината и търся постоянна работа като детска учителка в което и да е село или град в България.Бладея писмен и говорим гръцки език,компютър и акордеон.Ще съм Щастлива,ако се намери едно работно място и за мен!!!Благодаря на всички!

Коментари 4

24.10.2010 ninany

Profile

Здравейте!

Аз бях в неплатен отпуск 3 години и се върнах на работа на 1 юли тази година. В момента отново работя като учителка в детска градина. Бях в чужбина. Ако искате да контактувате с мен, напишете ми на и-мейл: ninany@abv.bg    Ще се радвам да помогна с информация и съвет.

 

14.10.2010 dobreva.v

Profile

По принцип свободните работни места за учители /в държавни ДГ/ се обявяват в РИО или в бюрата по труда.

13.10.2010 motsartbg

Profile
Благодаря Ви от сърце за отговора!!! Знам, че нещата са се променили много в мое отсъствие. Точно за това се опитвам да науча повече подробности. За съжаление, от тук е трудно да получа информация както за новите изисквания, така и за местата в детските градини, независимо дали са държавни или частни.Знете ли- обичам децата и бях добра в професията си. Ще се радвам, ако си намеря работа като детска учителка и в най- затънтеното местенце на България. И пак Ви благодаря !

13.10.2010 dobreva.v

Profile

Уважаема колежка, от написаното от вас, разбирам, че отдавна не сте работила по специалността. Нещата са много различни. Освен това си мисля, че с перфектното владеене на гръцки език ще можете да намерите и нещо друго, което носи и по-висока заплата. Желая Ви успех! /а и друго, мисля, че гръцкия език е възможност да си предложите услугите в някоя частна детска градина или център/