училищна зрелост

Публикувана на: 12.05.2010, от ееvil
Кoментари:4

Здравйте колеги!Подготвяме удостоверенията за подготвителна група , но тази година изискванията са по -различни.Моля , ВИ какво включвате  в характеристиките ?  За всяко  ли дете  много конкретно се пише?МНОГО БЛАГОДАРЯ!

Коментари 4

19.05.2010 vesela_andreeva

Profile

 Могат да се попълват на компютър но трябва да имате специална програма. Тази година ни я качиха за първи път в училище и нещата станаха мнага по-бързо. Трябва да се поинтересувате, може би учителя ви по информационни технологии ще ви помогне .

19.05.2010 pepika

Profile

Колеги,получихме "...насоки за попълване на удостоверенията за подготвителна група". Интересува ме може ли по някакъв начин бланките да се попълват на компютъра,а не на старите "Марици"и ако е възможно как  става.Много ще съм благодарна ако някой ми отговори. 

14.05.2010 eevil

Profile

Не зная дали това не са изисквания само при нас ?Отговаря се на следните параметри:мотивация за учене,социално развитие ,умения за организация,общо развитие,развитие на вниманието ипамета,ниво на развитие на речта,развитие на фината моторика, личностно развитие, здравословен статус , творчески способности . По едно - две изречения и ето ти характеристика за първи клас.

13.05.2010 neva

Profile

 Аз също имам този проблем, но не са ни дали никакви изисквания.Засега само видяхме,че има повече редове на бланките.Моля споделете  за какви изисквания става въпрос.Предишни години пишехме само текст,че детето е преминало обучение по програмата за подготвителна група и има нужната готовност за 1 клас.Тази година какво трябва да се пише?  Колеги,споделете опит, че времето е кратко,тържествата наближават !