Въпрос относно проект

Публикувана на: 20.03.2010, от tech
Кoментари:12
 Колеги, пиша проект по Модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап”. Трябва ли да напиша и имената на конкретните детски книжки които ще се закупят или само да сложа стойността на книгите без подробности?

 

 

Коментари 12

26.04.2010 nkehayov

Profile
Здравей Диди, Тези хора, които търсите няма да дойдат сами при вас, нито ще ви се обадят. Затова ви предлагам нещо по-прагматично. Напишете какъв конкретен проект искате да разработите, т.е. , опитайте се да формулирате с няколко ясни изречения това, което искате да направите или постигнете. Трябва да бъдете възможно най- лаконични и точни, да имате конкретната идея и след това я споделете във форума. Мисля, че колегите, които са се специализирали в разработването на проекти ще се отзоват на вашата молба.

26.04.2010 DianaIv

Profile
Разбирам - но къде има такива хора или публикуват материали за това? Ако знаете пишете ми! Диди

26.04.2010 nkehayov

Profile
Линкове - сайта на МОН: http://www.mon.bg/left_menu/projects/ http://sf.mon.bg/ Относно това как се пише не може да стане само във форума - трябва обучителни курсове или пък да се прикрепите към някой, който вече е в час

26.04.2010 DianaIv

Profile
Здравейте, Искам да питам - къде да прочета за проектите финансирани от ЕС във връзка с образованието - как се пише проекта за това и какви са възможнастите за училище до 7 -8 кл. Моля помогнете ми с информация - а после като изчета всичко ще питам ако не ми е ясно нещо! Благодаря Ви ! Диди

30.03.2010 gadinka26

Profile

 Благодаря за вашата отзивчивост!Желая Ви успех!

29.03.2010 tsetsi73

Profile

 Здравейте,би трябвало да впишете този който най-много е работил по проекта като координатор,но не това да е директора Ви.За финансовата част отговарялицето с икономическо образование-счетоводител напр.Аз съм координатор по проекта за униформите и не съм гледала формулярат Ви,но те и по 3 модула трябва да са еднакви.Що се отнася до книгите, в нашето училище бе написано всичко-дистрибутое,автор и заглавието на книжките.

29.03.2010 m-zamfirova

Profile

 Колеги, качете един проект, за да видим и обменим опит.

28.03.2010 gadinka26

Profile

 Колеги,тъй като аз направих  този проект за нашето училище,кой би следвало да бъде записан за координатор по него и кой за опериращ по сметката?

25.03.2010 tech

Profile

Отново бих искала да попитам за литературата по проекта. В описанието пише книги със приказки и стихотворения, това означава ли че не може да се купят книги със разкази подходящи за възрастта на учениците? Извинявам се за глупавите въпроси но се "хващам" за всяка дума написана като пояснение в проекта от МОМН а там пише точно това.

21.03.2010 tech

Profile

Благодаря ви за отговорите, вече ми се изясни този въпрос. Сега попълвайки последното перо от бюджета виждам, че в перото за закупуване на образователни игри няма посочена максимална сума както е посочена в другите пера. Да смятам ли, че това е разликата която остава до 10 000 лева или занимателните игри се купуват от училището за негова сметка извън проекта ?