конференция сандански

Публикувана на: 15.03.2010, от ddwa
Кoментари:2

колеги дайте информация за конференцияна в сандански на 22 и 23 април

Коментари 2

17.03.2010 ddwa

Profile

БЛАГОДАРЯ МНОГО

17.03.2010 nadia

Profile
П О К А Н А  Каним Ви да вземете участие в единадесетата международна научно-практическа конференция на тема : ”СЪВРЕМЕННИ  ТЕНДЕНЦИИ  В  ПРЕДУЧИЛИЩНОТО  ВЪЗПИТАНИЕ”- 22 и 23 април, Сандански,  2010 г. ПРОГРАМА  НА  КОНФЕРЕНЦИЯТА Участниците могат да представят своите разработки в секциите:1 секция: ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА  ДЕЙНОСТ /новаторска педагогическа практика /.2 секция: ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТИ И  РАБОТА ПО ПРОЕКТИ . 3 секция: ПРАКТИЧЕСКИ ИДЕИ :ТЪРЖЕСТВА, ИДЕИ ЗА ИНТЕРИОРА И ДР.4 секция: КВАЛИФИКАЦИОННИ  ПРАКТИКИ. 22.04.2010 година 11,30 ч.  Откриване на конференцията;ü      Приветствие от официалните гости;11,50 ч. Представяне на участниците ;·        От Р България·        От Р Македония·        От Р Гърция12,20 ч. Въведение към темата на конференцията  : ·        Представяне на сборника от разработки на участниците в конференцията;·        Дискусионен клуб от 12,40 ч.·        Кафе-пауза от 13,30 ч.;·        Работа по секции от 14,00 ч. до 17,00 ч.·        Участниците могат да се настаняват след 17,00 ч. 23.04.2010 година
  • Работа по секции от 9,00 ч. до 11,30 ч.
  • Кафе-пауза 11,30ч
  • Заключителна част – връчване сертификати на участниците от 12,00ч.
      Форми на участие : с доклад, с научно съобщение,  с постер,  слушател.  Условия за участие: Попълнена заявка.; Темите за участие  да бъдат представени на хартиен и магнитен носител; Право на участие -  с един материал.  Изискванията към техническото оформяне на докладите са следните:
Обем на доклада: до 5 страници, без номерация на страниците. Текстът да бъде подготвен на MS Word 97 или следваща версия.
Шрифт и шрифтов размер на основния текст: Times New Roman 12, normal.
Заглавие: Times New Roman 16, normal, ГЛАВНИ; под него се изписват имената на авторите и организацията, която представляват - Times New Roman 12, italic.
Подзаглавия: Times New Roman 16, normal.
Вътрешни заглавия: Times New Roman 16, italic.
Подчертавания в текста: ITALIC (не bold).
Литература: литературните източници се цитират в текста със съответния номер в квадратни скоби [ ] и се изброяват в края по азбучен ред - първо заглавията на кирилица, след това тези на латиница.
 Участниците от Р Македония и р Гърция да представят материалите на български.Срокове :  Заявки за участие  до 10  февруари  2010 г ,. След одобрение м. февруари ще се предостави и хартиен носител Заявките на одобрените доклади ще бъдат изпратени в определен срок 1 март 2010 г                 Докладите ще бъдат издадени  в сборник и раздадени по време на конференцията.Разходите по пребиваване в гр.Сандански – пътни, дневни, нощувка са за сметка на участниците.                                                                             Моля спазвайте сроковете!                 ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ  Форма на участие : доклад, научно съобщение, постер, слушател Име,презиме,фамилия___________________________________________________________________________________________________________________Населеномясто:______________________________________________________Научно звание и степен  _________________________­­____________________________________________________________________________________________________Месторабота : ___________________________________________________________________________Адрес за кореспонденция,телефон, e-mail_____________________________________      ___________________________________________________________________________Определяне на секцията за участие:__________________________________________________________________   ___________________________________________________________________________Заглавие на научно-практическата разработка : _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Съавтори:_____________________________________________________________________________________________________________________________________