Безплатен домашен интернет

Публикувана на: 27.05.2009, от Kireva
Кoментари:62

  

    Колеги,как мислите, ние детските учители имаме ли право да кандидатстваме за новата иниацитива на МОН?

Коментари 62

25.08.2009 ema58

Profile
От днес се смята, че имам безплатен домашен интернет за учители. БТК ни остави / поне мен и още двадесетина колеги от нашето училище/ без интернет в продължение на шест дни. С новото име и парола най-после мога да се похваля с нещо реално - тук и сега. Доколко пък е безплатен, ще видя в края на месеца.

26.07.2009 emma

Profile

http://internet.mon.bg/teachers/?a=faq.php  - влизаш на този адрес,  натискаш Начало(горе по средата на страницата) от ляво пише регистрация..., а отдолу има бърза форма за регистрация с ЕГН. Написваш си там ЕГН - то и на мен ми излезе името, местоработата и т.н.  УСПЕХ

13.07.2009 dida70

Profile

 http://internet.mon.bg/teachers/

Аз се регистрирах оттук.Успех! Yes

13.07.2009 marieta73

Profile
Моля за информация къде сте се регистрирали по бързия начин?

06.07.2009 emma

Profile

незнам дали имаме право на безплатен интернет, но аз се регистрирах по бързият начин чрез егн и заявката ми беше приета успешно.

01.07.2009 ema58

Profile
На 30 юни при нас дойде списък с утвърдените учители от първата вълна. Попълнихме Приложение №2 и смятаме, че от днес сме включени в програмата.

30.06.2009 minkova

Profile

Поздравявам Ви за Вашия директор-ние можем само да си мечтаем нашата да е поне 10% веща в сравнение с Вашия.Абсолютно вярна информация-срокът за регистрация за втората вълна колеги е 31.07.2009г.

30.06.2009 minkova

Profile

Здравейте,същият проблем го имаше и при мен-причина,че моята бивша директорка умишлено беше ми вписала  в трудовия договор и всички последвали документи грешна последна цифра  от ЕГН-то ми.След последвалата от моя страна молба да коригира данните от ЕГН-то,ВЕЛИКАТА "директорка" ми отговори,че -това нямало НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!!!!????След неуспешна регистрация се обърнах с молба към МОН на посочения мейл-отговориха ми веднага,като за целта си изпратих актуалните данни,както и данни за подр.и пр.код/от фиша/.Веднага ми направиха служебна регистрация и нещата се подредиха.Съветвам Ви да изпратите пълна информация до МОН.Не се съмнявайте в коректността и лоялността им.

Успех!

30.06.2009 minkova

Profile

  Колеги,детски учители,

  От 25.06.2009 започна регистрацията по програмата за безплатен интернет,важащо и за нас-детските учители.на сайта www.internet.mon.bg ожете да си направите регистрация,като е нужно 1-во:проверка на ЕГН-ще получите на мейла си парола и потребителско име,2-ро:попълване на лични данни,3-то:задължителната анкета.Срокът за регистрация е до 31.07.2009г.

  Успех на всички колеги.

24.06.2009 kr_bozhinov

Profile

user: julia1313

Безплатен интернет и за детските учители
 Детските учители също ще бъдат включени в програмата за безплатен интернет.

 

Привет,

Това е хубава новина :)

Уважаеми дами и господа, колеги,   

Вече се уверихте, че сайта посещават и от отговорни люде(малка самоирония) :)

Явно са си взели бележки(което няма нещо лошо:) :)) и са задействали процедурата.

user: интернет.мон.бг

Уважаеми колеги,
 
както вероятно знаете, след анализ на наличните финансови ресурси и досегашното протичане на инициативата за безплатен домашен интернет, ръководният екип на МОН взе решение да разшири обхвата на програмата, включвайки и детските учители. В тази връзка и с цел да улесним процеса на регистрация, до четвъртък (25 юни) ще подготвим специален модул за бърза регистрация, който ще ви насърчим да ползвате с цел оперативност.
 
Във всички случаи, ще имате повече от достатъчно време да се регистрирате и да направите избора си на доставчик (срокът ще е до края на месец юли) като междувременно за всякакви допълнителни въпроси и разяснения, можете да се свързвате с нас на адрес internet@mon.bg

Дирекция ИКТО, МОН

Дано по-често се отбиват в този сайт току виж взели и други неща от дискусиите и блоговете под внимание

но както се казва на чист майчин език ...........степ бай степ та до... некст :)

Да сме живи и здрави!!!

Лек, доходен ден и за вас