превозването на деца в ПУВ от едно населено място в друго

Публикувана на: 25.03.2009, от katia74
Кoментари:3

 Много ще ви бъда благодарна,ако някой ме насочи към нормативен акт относно превозването на деца в ПУВ.Работя в ЦДГ-с.Лозенец,но поради това,че децата ни са малко решихме да приемем деца от Царево.Не знам трябва ли някаква специфична документация като декларации от родители и др.Благодаря предварително!

Коментари 3

28.03.2009 neva

Profile

 Потърсете съдействие от общината за осигуряване на надежден транспорт , уговорете  часа и спирките , от които ще се вземат децата , съберете си декларации от родителите , назначете сигурен шофьор .Ако децата са по-малки е добре някой учител да ги придружава в автобуса- организирайте дежурства на учители,за да сте сигурни, че сте направили всичко.Успех!

27.03.2009 katia74

Profile

 Градината е пред закриване,затова съм склонна да поема известен риск,в рамките на допустимото,разбира се,за да се нормализират нещата.

26.03.2009 neva

Profile

 А довеждането и вземането на децата не е ли грижа на родителите? Имате ли автобус към ДГ , който да превозва  децата или сключен договор с превозваческа фирма? Много е рисково превозването на деца, затова го обмислете добре.