моля ви за мнение това е недопустимо

Публикувана на: 14.01.2009, от vikica2906
Кoментари:2

Здравейте, казвам се Виктория Антонова и имам голям проблем. Моля да ми дадете съвет. Става въпрос за учителката по занималня на дъщеря ми ,която си позволи да ми вдигне луд скандал за това че съм закъсняла с 5 минути да я взема от училище а пък нейното работно време било до 5 часа. Моля кажете как на един средно интелигентен човек да обясниш , че не би трябвало да се държи така.

Коментари 2

14.01.2009 mimi70

Profile

Здравейте,

Нямате никакъв проблем. Случват се и такива неща.

На ваше място бих направила опит да поговоря спокойно с госпожата и да и обясня, че понякога не можем строго да организираме и спазим времето. Навярно и тя е имала подобни случаи. Всички ходим на работа и мисля, че 5 или 10 минути не са кой знае колко много.

Ако отказва да ви чуе или се държи нетърпимо, бих я предупредила и бих говорила с директора. Така ще не ще, ще трябва да чуе работодателя си. Но все си мисля, че при един спокоен разговор всичко ще се оправи.

14.01.2009 dostoevski

Profile

                                   

                             Наистина това е недопустимо. Ако сте сигурна в твърденията си, веднага алармирайте органите на регионалния инспекторат. Ако и те ни ви обърнат подобаващо внимание,обърнете се към медиите.