Страница по ИТ, Информатика - вместо учебник

Публикувана на: 09.10.2008, от ilian_kavalov
Кoментари:18

Добър ден на всички колеги.
Ние с учениците и преподавателският калектин разработихме страница с материали за часовете по ИТ, информатика, компютърна графика, интернет. WinkИзползвана е система за управление на съдържание с подходящи компоненти.  Ако имате време, влезте и си кажете мнението. http://it.antim1.com
Всеки ден добавяме по ново упражнение

Коментари 18

04.12.2013 tini4ka

Profile

Здравейте, имам този учебник, http://www.teacher.bg/Article/Details/3433  но изгубих диска към него. Дали някой го има и може да ми го прати? Благодаря предварително!

21.09.2011 resevil

Profile

Много стойностно се е получило! Структурирано, подредено.. Само една добронамерена препоръка- ако ъпгрейднеш Joomla до версия 1.5 ще имаш по- голяма функционалност и възможности да ползваш добри свободни компоненти (например RSform има безплатна версия за 1.5 и няма да е нужно да ползваш trial Pro версия), което ще подобри и комуникацията с потребителите!

05.01.2011 gele

Profile

къде е  веб 2.0 е-леарнинг платформа, за да можем да я интегрираме в нашите сайтове, иградени с Live@edu

15.12.2008 KostaPopov

Profile

Поздравявам Ви за труда, който се положили за систематизиране на толкова много материали. Това наистина е полезно и за нас преподавателите и за учениците. Аз също отдавна съм се захванал да събирам, обработвам и подреждам учебни материали, но все още не съм публикувал никъде. Използвам ги само в моите часове. А трябва всички да споделяме опита който имаме.

10.11.2008 iv_2007

Profile

user: Todor

И ние в теачер бг ше покажем една веб 2.0 е-леарнинг платформа много скоро.  Smile Наша разработка.Wink

Какъв е варианта тази платформа да има ниво за посещаемост само от учители, без участието на ученици. На всички останали нива нека да е достъпна за различен тип посетители, които не се срамуват да се представят, за да се знае кой кое е. Според мен така също може да се гради полезно самочувствие. Мисля че така всеки ще бъде и по-отговорен към това което пише.

29.10.2008 Todor

Profile

Преди 4 години инсталирах първия с моодал, три седмици след това ме хакнаха, бях опуснал един упдейт.  Не знам да ли сте тествали моодал в нотаварени условия , 300- 400 едновременни узери онлайн просто не отпъва. А като фунционалност просто не ми се коментира . 

Може би като човек занимаващ професионално с е -леарнинг сам предубеден, но първата версия на кабината.com  я направихме на моодле, и без малко да фалира проекта в само то начало. За любителски сайтчета става , но за профи цели Smile

Та по темата да кажа, че таз година бях в журито на на конкурса за най добра моодал  страница, и тогава казах на организаторите мой близки приятели " Що тормозите децата с този моодле? " 

Има наистина по-добри безплатни системи за е-леарнинг  .

И ние в теачер бг ше покажем една веб 2.0 е-леарнинг платформа много скоро.  Smile Наша разработка.Wink

 

Иначе признавам моодлето е много популярно.

28.10.2008 iv_2007

Profile

Та кои са грешките на платформата Moodle не разбрах? Ще се радвам да прочета повече за това. Smile Както и коя е по-добрата алтернатива.

28.10.2008 Todor

Profile

А бре що тормозите децата с тоз моодал багав. Smile

28.10.2008 ilian_kavalov

Profile

 вече не е офлайSmile

28.10.2008 Yamira

Profile

Здравейте,

Вчера видях страницата , но нямах време да я огледам. Прочетох 1-2 урока и много ми хареса.

Днес за съжаление тя вече не работи.

Моля да я оправите МНОГО Е ХУБАВА!

С поздрав - колежка