Как да намерим мъжа на живота си

Публикувана на: 07.08.2008, от zdravkop
Кoментари:7

Мисля, че темата е подходяща за колежките, които са неомъжени и ще бъде интересно занимателно четиво.

 

Най-подходящият за нас мъж е там, само че е пренебрегнат, отхвърлен и жените не го искат. Нито един от свестните мъже не е свободен, защото жени, които познават себе си и които знаят какво искат, вече са ги взели. Ако не искате да пропуснете своята възможност следвайте следните съвети.

Погледнете дълбоко в себе си

Разберете от какво се нуждаете в един партньор и бъдете честни със себе си. Седнете и напишете всичко, което искате от вашата бъдеща половинка. Запишете си характеристиките, които търсите. Трябва първо да познавате себе си преди да се обвържете за дълго.

Помислете за всеки един мъж, който сте смятали за своя сродна душа

Трябва да пренебрегнете всички емоции и да си припомните всички реакции и събития. Ако откриете, че всички мъже спадат към характеристиката "драматизиращ", значи вие самата сте привлечена от такъв тип мъже.

Вземете празен лист и напишете всички нещастия, които са ви се случили през предишните ви връзки

Отделете си място за всеки приятел, съпруг или любовник. Потърсете предупредителни знаци. Помислете какво може да ви е накарало да изберете неподходящия за вас мъж.

Направете препоръки на самата себе си и се постарайте да промените вашата тактика

Разберете, че когато излизате вечер, вие не само се забавлявате, но е и много вероятно да срещнете бъдещия си съпруг. Той не винаги ще прави това, което сте очаквали от него. Мислете в дългосрочен план. Изберете по-затворен мъж, ако не искате да се забавлява с други жени, докато вас ви няма.

Гледайте на флирта като на шопинг

Вие сте клиент с опит и сте свикнали да преследвате най-доброто на най-добрата цена. Знаете, че нищо няма да стане, ако си седите само на едно място и не правите нищо. Отишли сте да намерите Мъжът, така че това е вашият час.

Ако имате чувството, че всички мъже са идиоти, драматизират твърде много и имат непоносим характер, това е защото ви привлича точно такъв тип мъже. Променете изискванията си, за да прекъснете кръга.

Вземете инициативата във флирта

Ако видите някой, който събужда интереса ви, не се притеснявайте да го заговорите. Направете това, което мъжете очакват да направят жените. Имате по-голям шанс да намерите вашия човек по този начин, отколкото ако си седите и чакате той сам да дойде при вас.

 

 

 

Коментари 7

28.08.2008 radivdani

Profile

  Ако аз трябва да отговоря на  въпроса поставен в заглавието на темата и да дам съвет на неомъжените, че и на неженените дори бих казала - слушайте сърцето си. Само то може да направи правилния избор и никакви практични съвети от по-горе изброените не биха ви помогнали да бъдете щастливи с вашия брачен партньор.  А всъщност щастието е това, към което трябва да се стремите. Имам опит ,повярвайте ми!

18.08.2008 iv_2007

Profile

user: zdravkop

Най-подходящият за нас мъж е там, само че е пренебрегнат, отхвърлен и жените не го искат. Нито един от свестните мъже не е свободен, защото жени, които познават себе си и които знаят какво искат, вече са ги ВЗЕЛИ.

Макар че не съм неомъжена, ще си позволя да изразя мнение Geeked. Преди години е било традиция мъжът, който се е осъзнал като такъв, да си потърси жена, която да му народи челяд и да продължи рода му. Това дори му е давало самочувствие. Дали училището обърква представите на днешните млади? Защо госпожиците се втурват да впримчват неосъзнати младоци ако разберат, че родителите им са се издигнали в обществената йерархия? След което идва разочарованието от неспособността да общуват, от неподготвеността да отглеждат децата. Еманципацията не е най-добрият съветник при избор на брачна половинка според мен. Smile

14.08.2008 smark

Profile

Wilted Flower Още продължение

По питието ще я познаете

Има лесен начин да разберете дали дамата, с която излизате на първа среща, е за вас и струва ли си да се занимавате с нея. Заведете я в изискан ресторант и просто вижте какво питие ще си поръча тя. Ето как да разчетете шифъра към душата на новата ви позната.

 

10 признака, че Тя ви води към сигурен брак

Човек и добре да живее, един ден се жени, гласи перифраза на прочутия Омуртагов надпис. Рано или късно връзката ви придобива сериозни измерения и избраницата ви започва да се замисля за брак. Може обаче да разпознаете навреме приближаването на оковите на Хименей. Ето 10 признака, по които може да определите, че любимата ви има намерение да се омъжи за вас.

 

Сексът без любовна игра е като тостер без масло

Цивилизацията отдавна е направила от мъжете прилични и вежливи същества. Оказвайки се на една маса с дама, те не ругаят и не я ритат по кокалчетата. Те смирено похапват, галейки слуха на събеседницата си с приятна беседа. Всяка жена обаче потвърждава, че тази блага идилия обикновено е доста кратка. Кавалерът, попаднал след образцовата вечеря в леглото на дамата, се превръща в зрял бабуин, намиращ се в естествената си среда.

 

Превод от мъжки на женски или какво иска да ви каже Той

Мнението, че двата пола говорят на различни езици, е доста разпространено. Понякога да се разбереш с любимия си е по-трудно, отколкото да преговаряш с чуждестранна фирма. Най-често диалогът с мъжа се развива по два сценария: той или мълчи като партизанин, или отговаря раздразнено с нечленоразделни звуци.

 

Силният пол обича комплименти повече от жените

Психолозите отдавна са доказали, че 99 от всеки сто мъже търсят одобрението на жените на подсъзнателно ниво. Но ако за дамите комплиментът е повод да се поизчервят и да благодарят, то за господата това е сигнал за действие. При тях той има магическа сила. Навреме казан и добре оформен граматически, той е способен да превърне в Терминатор и най-свенливия мъж. Още повече, че комплиментите не са лъжа. Те просто са малко преувеличение на достойнството.

 

Огледалото - кошмарът на силния пол

Свикнали сме да смятаме, че грижата за външния вид е приоритет на нежния пол. Дори понякога се шегуваме, че красотата значи много за жената, докато за мъжа е достатъчно да е малко по-хубав от маймуна. В действителност обаче представителите на силната половина от човечеството не са толкова равнодушни как изглеждат. Те стоят доста по-често пред огледалото, отколкото се смята. Но не за да се любуват на себе си, а за да гледат недостатъците във външността си. Всеки би искал да промени в облика си нещо индивидуално. Преди всичко обаче представителите на силния пол се жалват от три основни проблема: мършавостта, ниския ръст и плешивостта. И се борят с тях в течение на целия си живот.

 

Англичаните харесват аристократки, италианците - София Лорен

Няма универсална жена - такава, която да се харесва на всички мъже. Представителите на силния пол имат различно виждане за идеалната дама. Вкусовете им могат да се влияят дори от националната им принадлежност. Ето какви създания харесват господата в отделните краища на света.

 

Подлудете любимата със стриптийз

Прието е, че стриптийзът трябва да се прави от дамите. И че мъжете го практикуват само в съответните нощни клубове, заобиколени от тълпи озверели жени. Всъщност разсъбличането ви може да подейства доста еротично на любимата ви. Направете го с финес и не само ще внесете разнообразие в сексуалния си живот, но и ще накарате приятелката ви да полудее.

 

Узнайте какво искат жените

Мъжете обожават жените. Начинът, по който вървят, говорят или се смеят са само част от нещата, които въздигат нежните създания в очите им. И дамите харесват мъжете. Тяхната грубоватост, стеснителност и неспособност да изразяват чувствата си са някак очарователни. Двата пола обаче са коренно противоположни като емоции и усещания. И рискуват между тях да се отвори огромна пропаст, ако не осъзнаят различията си.

 

Атакувайте с комплименти дамите на плажа

Навън е жега, слънцето грее лениво и няма нищо по хубаво от това, да се излегнете на плажа, любувайки се на почивката и на дамите, пърхащи наоколо. Именно на ситния пясък може напълно легално да се видят и оценят женските прелести. Там нежните създания не се крият зад полички, дънки и потничета, а се представят пред жадния мъжки поглед в първичния си блясък.

 

Думи за успех при свалка

Ти си най-красивата. Хубаво ми е с теб, както с никоя друга, казвате нежно на партньорката си и чакате какъв ще е резултатът. Ако същевременно и вие вярвате в произнесеното, думите ви ще звучат убедително. Само не прибягвайте към стандартните баналности, понеже сте чували, че трябва да ги изречете. В този случай всяка жена мигновено ще прозре, че единствената ви цел е да я вкарате в леглото си и не обръщате никакво внимание на личността й. А това вече ви прави престъпник в нейните очи.

 

Защо еротичното бельо гъделичка въображението

Бельото е най-еротичната част от дамския тоалет, сочи изследване сред представители на силния пол на възраст между 23 и 47 години. Винаги е по-добре да има секси бикини, които по-късно да бъдат захвърлени отстрани на спалнята, смятат те.

 

Планетите определят какъв любовник сте

Планетите са ключ към мъжката психология. Влиянието на небесните тела предопределя какъв любовник ще е съответният представител на силния пол, как ще ухажва нежните създания, типа дами, който предпочита. Ето как Космосът дефинира видовете мъже. Със сигурност ще разпознаете себе си в някой от тях.

 

За какво мълчи жената в леглото ви

Какво премълчава любимата ви, докато лежи до вас в постелята? Много неща. И за нищо на света - дори под дулото на пистолет или за много пари, няма да ви каже за какво всъщност си мисли, докато правите секс. Дори да сте много настоятелен, ще получите отговор: "че сте забележителен, умен, силен и потен". И разбира се, това няма да има нищо общо с мислите й. Най-сексуалният орган на жената е мозъкът й, казва американската психоложка Сюзън Хейман. По време на акта той работи доста по-активно, отколкото мъжкият. Практически в тези минути дамите неуморно фантазират. Но нито една от тях не разказва за това на партньора си. Първо, за да не го обидят. И второ, защото кой знае какво може да си помисли той за тях. Има обаче начини да прозрете въжделенията на жената.

 

Изкуството на свалката: Заблудете жената, че не търсите секс

Ако мъжът не мисли за жени, той не е мъж, гласи древна източна мъдрост. Всеки представител на силния пол поне веднъж е мечтал да бъде Дон Жуан и идеален любовник. Всъщност дамското сърце може да бъде покорено без проблем, смята английският психолог Флик Еверет. Да подлудите жената, да откраднете съня й и трайно да навлезете в мислите й е лесно, на мнение е той. Достатъчни са няколко прости трика.

14.08.2008 smark

Profile

Stick out tongue

Превод от мъжки на женски или какво иска да ви каже Той

Мнението, че двата пола говорят на различни езици, е доста разпространено. Понякога да се разбереш с любимия си е по-трудно, отколкото да преговаряш с чуждестранна фирма. Най-често диалогът с мъжа се развива по два сценария: той или мълчи като партизанин, или отговаря раздразнено с нечленоразделни звуци.

 

Силният пол обича комплименти повече от жените

Психолозите отдавна са доказали, че 99 от всеки сто мъже търсят одобрението на жените на подсъзнателно ниво. Но ако за дамите комплиментът е повод да се поизчервят и да благодарят, то за господата това е сигнал за действие. При тях той има магическа сила. Навреме казан и добре оформен граматически, той е способен да превърне в Терминатор и най-свенливия мъж. Още повече, че комплиментите не са лъжа. Те просто са малко преувеличение на достойнството.

 

Огледалото - кошмарът на силния пол

Свикнали сме да смятаме, че грижата за външния вид е приоритет на нежния пол. Дори понякога се шегуваме, че красотата значи много за жената, докато за мъжа е достатъчно да е малко по-хубав от маймуна. В действителност обаче представителите на силната половина от човечеството не са толкова равнодушни как изглеждат. Те стоят доста по-често пред огледалото, отколкото се смята. Но не за да се любуват на себе си, а за да гледат недостатъците във външността си. Всеки би искал да промени в облика си нещо индивидуално. Преди всичко обаче представителите на силния пол се жалват от три основни проблема: мършавостта, ниския ръст и плешивостта. И се борят с тях в течение на целия си живот.

 

Англичаните харесват аристократки, италианците - София Лорен

Няма универсална жена - такава, която да се харесва на всички мъже. Представителите на силния пол имат различно виждане за идеалната дама. Вкусовете им могат да се влияят дори от националната им принадлежност. Ето какви създания харесват господата в отделните краища на света.

 

Подлудете любимата със стриптийз

Прието е, че стриптийзът трябва да се прави от дамите. И че мъжете го практикуват само в съответните нощни клубове, заобиколени от тълпи озверели жени. Всъщност разсъбличането ви може да подейства доста еротично на любимата ви. Направете го с финес и не само ще внесете разнообразие в сексуалния си живот, но и ще накарате приятелката ви да полудее.

 

Узнайте какво искат жените

Мъжете обожават жените. Начинът, по който вървят, говорят или се смеят са само част от нещата, които въздигат нежните създания в очите им. И дамите харесват мъжете. Тяхната грубоватост, стеснителност и неспособност да изразяват чувствата си са някак очарователни. Двата пола обаче са коренно противоположни като емоции и усещания. И рискуват между тях да се отвори огромна пропаст, ако не осъзнаят различията си.

 

Атакувайте с комплименти дамите на плажа

Навън е жега, слънцето грее лениво и няма нищо по хубаво от това, да се излегнете на плажа, любувайки се на почивката и на дамите, пърхащи наоколо. Именно на ситния пясък може напълно легално да се видят и оценят женските прелести. Там нежните създания не се крият зад полички, дънки и потничета, а се представят пред жадния мъжки поглед в първичния си блясък.

 

Думи за успех при свалка

Ти си най-красивата. Хубаво ми е с теб, както с никоя друга, казвате нежно на партньорката си и чакате какъв ще е резултатът. Ако същевременно и вие вярвате в произнесеното, думите ви ще звучат убедително. Само не прибягвайте към стандартните баналности, понеже сте чували, че трябва да ги изречете. В този случай всяка жена мигновено ще прозре, че единствената ви цел е да я вкарате в леглото си и не обръщате никакво внимание на личността й. А това вече ви прави престъпник в нейните очи.

 

Защо еротичното бельо гъделичка въображението

Бельото е най-еротичната част от дамския тоалет, сочи изследване сред представители на силния пол на възраст между 23 и 47 години. Винаги е по-добре да има секси бикини, които по-късно да бъдат захвърлени отстрани на спалнята, смятат те.

 

Планетите определят какъв любовник сте

Планетите са ключ към мъжката психология. Влиянието на небесните тела предопределя какъв любовник ще е съответният представител на силния пол, как ще ухажва нежните създания, типа дами, който предпочита. Ето как Космосът дефинира видовете мъже. Със сигурност ще разпознаете себе си в някой от тях.

 

За какво мълчи жената в леглото ви

Какво премълчава любимата ви, докато лежи до вас в постелята? Много неща. И за нищо на света - дори под дулото на пистолет или за много пари, няма да ви каже за какво всъщност си мисли, докато правите секс. Дори да сте много настоятелен, ще получите отговор: "че сте забележителен, умен, силен и потен". И разбира се, това няма да има нищо общо с мислите й. Най-сексуалният орган на жената е мозъкът й, казва американската психоложка Сюзън Хейман. По време на акта той работи доста по-активно, отколкото мъжкият. Практически в тези минути дамите неуморно фантазират. Но нито една от тях не разказва за това на партньора си. Първо, за да не го обидят. И второ, защото кой знае какво може да си помисли той за тях. Има обаче начини да прозрете въжделенията на жената.

 

Изкуството на свалката: Заблудете жената, че не търсите секс

Ако мъжът не мисли за жени, той не е мъж, гласи древна източна мъдрост. Всеки представител на силния пол поне веднъж е мечтал да бъде Дон Жуан и идеален любовник. Всъщност дамското сърце може да бъде покорено без проблем, смята английският психолог Флик Еверет. Да подлудите жената, да откраднете съня й и трайно да навлезете в мислите й е лесно, на мнение е той. Достатъчни са няколко прости трика.

14.08.2008 smark

Profile

 Следва Продължение

В мрежата: Той търси тръпката, тя - брак

Запознанствата в интернет в еднаква степен интересуват и мъжете, и жените. Това е най-лесният начин да пообщуваш, да повишиш самооценката си или просто да убиеш малко време. Целите, които преследват двата пола, влизайки в подобни сайтове, обаче са различни. Ако за дамите са по-важни разговорите и сериозните отношения, то господата в повечето случаи се интересуват от по-неангажиращи запознанства и секс. Търсите ли същото, значи сте попаднали на мястото си. Ако обаче ви интересуват сериозни отношения и брак, то трябва да ви разочароваме: не бива да разчитате прекалено на това.

 

Странните навици на любимия

Дори за най-любящата жена има моменти, когато не може да понася навиците на любимия си мъж. Но опитайте се да видите странностите на вашия приятел от гледна точка на анатомията. Физиологическите различия в организмите ни определят факта, че дамите и господата реагират по различен начин на една и съща ситуация.

 

Силният пол сънува жени, дамите пък - работа

Мъжете и жените мечтаят за различни неща, често коренно противоположни. Според Фройд подсъзнателните желания и стремежи се проявяват в сънищата. Повлияни от теориите му, учени са решили да изследват за какво си мислят двата пола, потънали в обятията на Морфей. Станало ясно, че нежните създания, както наяве, така и на сън, постоянно се притесняват за нещо. Което идва от факта, че са по-емоционални натури, разясняват специалистите.

 

Как да определите сексуалния му темперамент

Добрият любовник обезателно трябва да има голям нос, гласят градските легенди. Подлъгани от този слух, много дами са разочаровани, когато предполагаемият отличник в действителност се окаже редови "тройкаджия" в половите въпроси. Другата заблуда е, че жените често бъркат социалния със сексуалния темперамент. Например веселият юноша, който с лекота става център на вниманието, може да е доста муден в леглото. И обратно, скучният тип, който не произнася нито дума, може да е силен любовник.

 

Мъжът без автомобил е като прабългарин без кон

Мъжете цял живот си остават деца. Само играчките им стават по-скъпи, гласи женската философия. Има обаче неща, от които представителите на силния пол не могат да избягат и на които остават подвластни с десетилетия. Ето от какво според дамите се ръководи съществуването на средностатистическия мъж.

 

Ревнувайте, но с мярка

Патологичната ревност е болест с тежки последици. От нея в равна степен страдат и двата пола. Но по напълно различен начин. Ако жената е готова да хвърли години, превръщайки живота на заподозрения в истински ад, то мъжката ревност е спонтанна. Тя възниква мигновено и също толкова внезапно може да угасне. При това последствията могат да бъдат положителни.

 

Как го правят в Холивуд

Ако интимният ви живот е потънал в рутина, вслушайте се в съветите на сексолозите. Създайте в дома си обстановка като на кино и ще получите съвършено нови усещания. А любимата ви жена ще бъде очарована от подхода ви.

 

Разпознайте добрия любовник

Запознавате се с доста привлекателен мъж и нещо ви жегва под лъжичката. Мечтаете за неговите обятия и гадаете какъв любовник е той. Такъв важен въпрос не е за бързи решения. Следните съвети ще ви помогнат да разберете какъв представител на силния пол е пресякъл пътя ви.

 

За и против служебния роман

Прекарвате заедно всеки работен ден от 9 до 18 ч. Не се отделяте един от друг и в обедната почивка. Постепенно започвате да гледате на колежката си с друго око. Забелязвате трапчинките по бузите й, учудвате се, че досега не сте видели колко красиви са очите й. Усещате как сърцето ви трепва всеки път, когато ви хвърли онзи особен поглед. И неусетно се влюбвате в красивата жена, която е партньор в работата ви. А не може ли тя да стане ваш спътник в живота, питате се вие 

14.08.2008 smark

Profile

 

Мъж според компютъра

На какво ли не е способна жената, за да спечели любовта на един мъж. От майка му взима рецептата на онзи кекс, който той толкова обича. От приятелите му узнава кои са предпочитаните от него клубове. Всъщност няма смисъл да прибягвате до помощта на компанията му или да се допитвате до врачки и баячки. Достатъчно е само да обърнете внимание на най-обичайното нещо в съвременния дом - компютъра. Той ще ви каже всичко за обекта на страстта виSmile

14.08.2008 smark

Profile

WinkWilted Flower А, да ,Zdravkop, темата е интересна за неомъжените колеги(жки) , дали изобщо ще прочетат, ако са влюбени или ще приложат прочетеното Big SmileЕто и една извадка за

10-те слабости на силния пол

Мъжете често са наричани силни и в повечето случаи с това приключва битката между половете. Под желязната обвивка обаче се крие нежна душа със собствените си притеснения и страхове. Въпреки че слабостите на господата са много, влюбената жена може да ги пребори, ако бъде достатъчно търпелива и тактична.

 

Силният пол като алкохолна напитка

В съботната вечер много дами отиват на бар с надеждата да открият мъжа на живота си. Господата много приличат на алкохола - с тях ви е весело, вършите лудости под въздействието на чувствата си, а на сутринта ви боли глава. В красивата бутилка под лъскавия етикет обаче може да се крие всичко. Зад ефектната външност на скъпото питие току-виж се спотайва не особено привлекателна личност.

 

Огненият мъж обожава ярките жени

Изкуството на съблазняването е най-древният вид женско творчество на Земята. Главното майсторство на щастливия лов е индивидуалният подход към всеки мъж. Въпреки това обаче има отделни закономерности в поведението на силния пол. Хората, в зависимост от датата на раждането си, са свързани с един от четирите главни елемента - огън, вода, земя и въздух. Вашата задача е да се научите да покорявате и да подчинявате всеки от тях.

 

Устните - какво могат да ви кажат те

Жените са загадки, които постепенно се разкриват пред вас. Понякога обаче този процес може да продължи доста дълго. Как тогава да узнаете нещо повече за избраницата си? Вгледайте се в нея - частите на тялото й ще ви разкажат много за характера й.

 

Бърза свалка в бара

Баровете са най-удачното място да се запознавате с жени, та дори и съвместното ви приключение да продължи само за нощ. Съществуват доста тактики, които ще ви помогнат по-бързо да стигнете до целта си. Ето някои от тях.