Тайните на дамското деколте

Публикувана на: 05.08.2008, от zdravkop
Кoментари:3

Тъй като съм сигурен, че тази тема ще е интересна на мъжкото присъствие във форума, а и не само на него, я пускам. Само да не помислите, че съм ц--оман.Smile  Пък и да си помислите- лошо ли е?Big Smile Има много верни неща в тези редове.

 

Една стара поговорка казва, че женските гърди имат три задачи - да привличат мъжките погледи, да правят жената по-красива и да й помагат да изхрани детето си.

Съвременните дами едва ли гледат толкова романтично на бюста си. Днес той е повод за самочувствие (съответстващо на размера му), а притежателките му го обгрижват със специални козметични средства, за да бъде кожата му мека, гладка и с приятен шоколадов загар.

Според французите жена без гърди е като легло без възглавница.

Бюстът може да бъде велико оръжие, но всяка жена, която реши да го разкрие пред погледите на околните, трябва да реши докъде е готова да стигне.

За мъжете "пътечката" между гърдите действа като магнит и когато видят жена с апетитно подаващ се бюст, те не могат да свалят очи от него. Същото, колкото и да е странно, се отнася и за представителките на нежния пол. Големите гърди привличат и техните погледи.

Понеже показването на бюста се смята за сексуален знак, има случаи, в които това е неподходящо. Такива са причестяването в църквата, работата с младежки групи, участието в училищни спортни състезания.

Ако на подобни места се появите с преливащо деколте, всички ще си помислят, че отчаяно си търсите мъж.

Правилата на добрия вкус казват, че жената излага на показ или краката, или гърдите си. Само проститутките разголват и двете, така че внимавайте...

Колко дълбоко да бъде деколтето ви решавате самите вие, но ако гърдите ви почти излизат от него, значи сте прекалили. По правило колкото по-късен е часът, толкова повече плът можете да покажете.

Води се усилен дебат кога жената трябва да започне да прикрива гърдите си. Разбира се, това е строго индивидуално и не зависи само от възрастта.

Няколко поредни лета, в които се радвате на слънчевите лъчи без бански, могат да набръчкат кожата на шията и деколтето и да я направят некрасива още преди да навършите 30.

От друга страна, жени, които са се грижили за гърдите си и не са ги излагали прекалено много на слънце, могат да запазят кожата млечнобяла и гладка дори на 60.

Щом мъжете започнат да ви гледат в очите, а не 20-тина см по-надолу, значи е време да спрете с разголването.

Красивият бюст може да ви помогне в разговорите с шефа или по време на важна среща, защото е отлично средство за отвличане на вниманието. Гърдите действат хипнотично и обезоръжаващо. Мъжете престават да се страхуват, когато стигнат до женственото във вас, а бюстът е най-прекият път за това.

С това обаче не трябва да се прекалява. Примамливата гледка може да направи мъжа сляп и разконцентриран.

 

 

Коментари 3

25.09.2008 Eli_83

Profile

user: zdravkop

От друга страна, жени, които са се грижили за гърдите си и не са ги излагали прекалено много на слънце, могат да запазят кожата млечнобяла и гладка дори на 60.

 Всичко написано ми се струва вярно, но жена на 60.......!!!  Не зная как е на 60, но едва ли мислят за такива неща! Дали все още се интересуват от това как изглеждат?

       П.С. Мисля си, че картинката е подходяща за темата!Wink

  

05.08.2008 zdravkop

Profile

Ех, де да беше истина крещящите фенки подир мен...Big Smile Това може да се случи само вмечтите ми или в сънищата.

05.08.2008 kr_bozhinov

Profile

Привет,

10-на дена викаш си се  плацикал      ......... ясноооо

Усещам :) :) :)

Личи :) :)

 

Плаж, море и още нещо

Явно много фенки крещящи подир теб са те амбициралиhttp://www.vbox7.com/play:8ab3444b :) :) пак подобре от http://www.vbox7.com/play:f034299f

Леко концентрирана вечер и на теб