ОСТАНЕТЕ! МОЛЯ ВИ!

Публикувана на: 05.08.2008, от Eli_83
Кoментари:18

 Прочетох постовете ви от тази сутрин! Искам да ви помоля да останете тук и да довършим мисията си на учители! Обещавам, че ще намаля неприятните си постове до минимум! Нека тези дребни неща да не ни разделят! Можеше да се разберем за проблемите и по мното по-човешки начин-с две приказки, конкретно, точно и ясно! Ето защо хората говарят...не само, за да си обменят мили приказки, но и да поставят някои проблеми, които ги тревожат и са им неприятни! Можеше този проблем с мен, който го имате, да бъде изчистен, много отдавна, незабелижимо и безболезнено за никого! Стига да бяхте споделили!

  Друго е, че тук няма никакъв "заговор" или "театър"! Нямам нищо общо с администраторите! Не зная за какви "сценарии" говорите! Навярно си мислите, че аз съм Христина, инженер Божинов е Тодор, а за Иво...той най-вероятно е човекът, който е регистрирал и създал сървъра, към който е качен сайта! Това както и всички подобни предположения са абсолютно грешни! Няма "театър", театъра вие сами си го правите! Не задължително нещата винаги да са сложни...! Всъщност като се замисля дори аз, Краси и Иво да сме  модераторите /под прикритие/ това променя ли нещата?? Вярно, че съм регистрирана тук почти от създаването на сайта! В случай, че съм модка това обяснява,  защо реално не се махам от тук, триене на постове.....налагане на цензура...смяна на имена..двойни стандарти....щом така сте решили.?..Дори и да съм наистина модка  за какъв заговор и театър става въпрос? За каква игра? Това по какъв начин и защо би променило нещата? Падаха както мои, така и на Краси, а също така и на Иво постове! Правилата са общи за всички-както за модераторите, така и за потребителите!!!

   Така че оставете дребните проблеми в страни! Върнете се, за да довършим започнатото заедно!

Коментари 18

18.08.2008 kr_bozhinov

Profile

Привет Ели,

Щом според теб темата не е актуална, то тя ще бъде преместена в "Архив"

Лек, доходен дан и на вас

17.08.2008 Eli_83

Profile

  Здравей, Марги!Smile

 Това и аз не зная що за тема е! Да ме пита някой защо я поставих..?

  Вече не е актуална...

  Не е лесно да се работи с хора..после някой ще вземе да напише, че нямало пък свобода на словото!

  Ти как си?Smile

 Мен известно време ме нямаше, но тази вечер успях да ти отговоря!Smile

17.08.2008 margomalinova

Profile

 Що за тема е това?

Кой е Админа?

Съществува ли изобщо ?

Да вземе да изтрие темата , да се поразходи по темите и да позатрие някои мнения, и толкоз!! 

17.08.2008 Eli_83

Profile

  Ъъъъ.... и едно малко поясненийце отново! Вече написах, а и сега отново ще повторя, че всички забележки към мен ги приемам на личната си поща!

    Спирам тук да отговарям на писма написани ето така: "АьИыСрГуИлГчОюЦуОфЬжШюЛйЕзШ" /лишен от смисъл и съдържание/! Изразявам се съвсем ясно, без да ви карам да четете между редовете! Старая се да използвам максимално кратки и ясни фрази! Надявам се вече да няма недоразбрали!

 Подобни квалификации към мен ще ги приемам за оффтолик! Не казваш нищо ново или нещо нечуто до сега касаещо мен! Не мисля, че вече е актуално! Дори взе да става и твърде банално! Хайде вече да спрем, тук влизат и други хора!

  Погледни точка четири от правилника за ползване на сайта!!!!

12.08.2008 Eli_83

Profile

   ?!?!?

  Тук виждам постове, на които мисля, че не съм длъжна да отговарям!SmileSmileSmile

  Трудничко е да се угоди на всеки!Smile А дори и невъзможно!

  Над сайта и модераторите бяха изляти какви ли не думи! Аз лично съм помагала и на двете, на едната й качих материали за "Златния век", а другата колежка я бях защитила, когато й се бяха нахвълили доста хора, обвинявайки я, че е неграмотна и не може да пише! Помолих ги да се авърнат и да продължим като учители своята мисия, но....отговор няма!

 Като ги молих нямах предвид да се завърнат, за да "управляваме сайта всички заедно"!

 

12.08.2008 anna pashova

Profile

             Eli - 83

Няма "театър", театъра вие сами си го правите! Не задължително нещата винаги да са сложни...!

 

Съжалявам, но Вие сте човека, който хвърчи в небесата.Обиждате и предизвиквате хората в сайта.Сигурна съм, че зад "милички" се крие много интересен млад човек...................

06.08.2008 lucy

Profile

    Колеги, какво се оплаквате от липсата на късмет? То това не е концерт по желание! И аз не съм от "късметлиите" но какво от това?  Да им е честито на печелившите! А на мен  вече трети път ми прекъсват отпуската та и ваканция не съм видяла, като хората! И да не си помислите, че се оплаквам!

05.08.2008 zdravkop

Profile

И аз не съм сред избраните, за съжаление. Нямам си късмет. (Жена ми казва, че като съм се оженил за нея съм си взел всичкия късмет). SmileНо за разлика от Краси аз видях голямата вода (е, по- малката и сестра тук) и се плациках там десетина дена.

05.08.2008 kr_bozhinov

Profile

Привет г-жо Пашова,

И аз не съм сред щастливците :( :( :(

май няма и да мога да избягам от тук т.е да видя голямата вода(уф това бе за океана а там има големи акули)

присъединявам се към вашите пожелания

 

Лек и повече прохладен ден, и за вас

05.08.2008 anna pashova

Profile

Благодаря, Краси!Не съм от щастливците.Пожелавам на спечелилите хубави емоции на морето!