Добро утро!

Публикувана на: 14.07.2008, от smark
Кoментари:229

http://www.vbox7.com/play:4b53fb30

Коментари 229

24.05.2011 anna pashova

Profile

Честит 24 май!

08.03.2011 anna pashova

Profile

Честит 8 март ! Много цветя да има в твоята ваза!!!
Wilted FlowerWilted FlowerWilted Flower

09.01.2011 mimi70

Profile

Здравейте!

Здравко, благодаря за всичко!

Ще се намери място и за мен под слънцето. Важното е, че всичко което правя е с ясна мисъл и коректно поведение.

Няма от какво да се срамувам и да се червя. А начина, по който бях съкратена е унизителен. Директорът нямаше очи да ме извика и да ми каже в лицето за това, че ще ме съкращава и за основанията - критериите. Щях да получа заповедта за съкращаване от секретарката и така трябваше да си тръгна без никакво обяснение. Чувах от тук от там за моето съкращение. Всеки може да се досети кога  и как се случват такива действия.

Никога не бих искала да изпадам в такава ситуация - да нямам очи да погледна хората в очите. Това е по-важно за мен.

Оставих им доста наследство. Всички колеги са идвали за макети при мен.

И е вярно това, което казваш. И при нас има доста  кадърни колеги, които вече не са в училището. Но нищо не може да се противопостави на развитието. Рано или късно всичко ще си дойде на мястото. Само ще мине много време.

Хубаво е да има в такива моменти на съкръщения оценяване на учителските компетенции и способности, защото децата имат право на най-доброто, а понякога се получава разминаване в това. Не мисля, че директорският подбор би отговарял на родителският подбор примерно, ако родителите имаха яснота по такива случаи. Аз например като родител не бих пуснала детето ми да учи в училище, където часовете не се карат по предназначение.

Но нека да сме живи, здрави,  с другото ще се справим! Животът е динамичен и непредвидим. Трябва да се научим да приемаме по-бързо фактите и да продължаваме напред. Както казва Айнщайн:

Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие.

 

 

08.01.2011 zdravkop

Profile

Честита Нова година и на теб, Мими, макар и със закъснение! Въпреки това, което си преживяла преди няколко месеца, ти не преставаш да си добра към хората и да ги обичаш! Всички можем само да ти завиждаме, че не си позволила на отчаянието, злобата и омразата да намерят място при теб! За съжаление ти си поредният случай, когато най- кадърните и можещи учители си отиват, за да останат подлизурковците, послушковците и нищонеправещите. Така се случи и с мен, и с някои от моите познати колеги. Ако беше от моя град, щях да те взема на работа веднага, но за съжаление си доста далеч. Пожелавам ти да си намериш желана работа, която да ти доставя удоволствие и където ще те оценят по достойнство!

П.С. Сайтът ти е прекрасен!

С най- добри чувства: Здравко

01.01.2011 mimi70

Profile

 

Честита да е Новата година,

щастливи да са в нея всички дни!

От старата година, що отмина,

ти само хубавото запомни! Smile

 

http://www.youtube.com/watch?v=QniYRofw0ZQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01.01.2011 Deltichko

Profile

И от мен пожелания за успешна и късметлийска 2011 г., пълна с много радост и настроение! Дано всичко лошо е останало зад нас! Честита Нова година!Big Smile

01.01.2011 anna pashova

Profile

Щастлива,мирна и незабравима  2011 година!Wilted FlowerWilted FlowerWilted Flower

27.12.2010 anna pashova

Profile

Пожелавам Ви, прекрасен ден!Coffee

25.09.2010 Inna

Profile

 
 
 
Добро да е всяко утро!

16.09.2010 anna pashova

Profile

 “всичко започва от знанието”

 

Желая Bи дръзновение, усърдие и вяра в
градивната сила на просветата! Нека  новата учебна година бъде пълна със  спокойни и щастливи дни, ползотворна  работа, повече ентусиазъм и успехи!

Мисля, че дълг на всички нас – граждани и институции,  е да направим българското училище привлекателно място за нашите деца и да ги мотивираме да се обучават, развиват и утвърждават като достойни граждани на Република България.