За зелените училища

Публикувана на: 07.06.2008, от antoineta
Кoментари:2

http://teacher.bg/cs/blogs/antoineta/archive/2008/06/07/15866.aspx Поместих тази статия в блога си. Моля Ви, колеги, споделете вашите мнения и преживявания, защото тези безобразия трябва да престанат. В крайна сметка всичко рефлектира върху реномето и авторитета на учителя.

Коментари 2

09.06.2008 antoineta

Profile

аз също имам прекрасни изживявания от минали години. споделям мнението ви, че подобни мероприятия имат положителен ефект върху децата, особено що се отнася за общуването помежду им. Но подобни инциденти не бива да бъдат премълчавани. Побликувах статията си в доста форуми и в един от тях вече има предложение да се направи "бял" и "черен" списък на фирмите предлагащи подобни дейностти, така че опарените колеги да бъдат по-малко.

СПОДЕЛЕТЕ И ВИЕ!!!

09.06.2008 VCN

Profile

Съгласна съм,че тези безобразия рефлектират върху авторитета на учителя."Зелените училища"са интересни и желани от децата.Била съм 2 пъти на "Боровец" и в двата случая учениците бяха доволни,но преживявяния от рода на тези,за които споделяте в статията си,убиват желанието ни да посещаваме подобни места.Затова ,по мои наблюдения,много учители избягват да организират и посещават "Зелени училища"