Отпуската на учителите

Публикувана на: 06.06.2008, от tanq_boseva
Кoментари:5

Аз лично ще се лиша от тази екстра,смятам да поработя за разнообразие,че нещо малко ми се видя работата в училище.ще поработя нееееееее за пари разбира се,а за удоволствие.Учителските заплати са твърде високи,за да се бъхтя цяло лято за заплата.Притрябвало ми е да ходя на почивки,глупости яяяяя на работа там е купона,а и заплатата която ще получа на новата работа ще е дам за благотворителност в противен случай ще стана милионерка с двете  заплати. А вие колеги как ще прекарате отпуската си?

Коментари 5

12.06.2008 yulia59

Profile

КТД на национално равнище изтече на 31.05 2008 година,а нов няма подписан.Директорите отказват да дават тия дни и са си прави в тоя случай. При нас сме решили да изчислим до края на май колко дни ни се полагат и ще ни дадат само тях.

11.06.2008 tanq_boseva

Profile

Незнам от кое училище сте,но при нас ги дават. 

11.06.2008 neva

Profile

 Колеги,споделете  при вас дават ли 9 дни от КТД ?В бюджета на училището предвидени ли са тези дни?

09.06.2008 tanq_boseva

Profile

Незнам за вас,но аз за новата учебна година възнамерявам да открия фондация за подпомагане на бедните ни министри,като ги глегам по телевизията жал ми става за тях.Трябва достойно да им се отблагодарим за "грижите ",които полагат за образованието и за нас учителите.Както се казва блаженни са тези ,които помагат на ближните си.Като подарък за министър Вълчев,възнамерявам да го пратя на почивка до Карибите/току виж някоя вълна го е отнесла/,все пак с моята заплата мога да си позволя да му направя този подарък.

09.06.2008 lucy

Profile

      Толкова "голяма" ми стана заплата, че сега се чудя къде да отида да почивам. И толкова много ще ми остане от нея та сигурно и аз ще я дам за благотворителност.