Търся една учителка

Публикувана на: 22.02.2008, от az ucha
Кoментари:31

Здравейте , търся една много специална за мен учителка . Казва се Мария Василева . Беше учител по български език и литература във 27 СОУ - София . Намира се в Люлин . А тя самата живееше в този квартал , но мисля че беше в 4 част . Има син Андрей и мисля и дъщеря която е по - голяма , но не съм много сигурна . Синът и е около 32 год в момента , значи тя е на не повече от 60 г . Много е вероятно да е пенсионер ама де да знаеш . Много ви моля ако някой е преподавал или още преподава във 27 СОУ - София и има някаква информация за нея нека пише . Ще бъда много благодарна. Тя беше мой идол .  

Коментари 31

16.07.2008 mira_manolova

Profile

Мария Василва работи в момента в 17 училище в Западен парк. ПОЧТИ СЪМ СИГУРНА. ОБАДЕТЕ СЕ В КАНЦЕЛАРИЯТА И Т.Н. УСПЕХ!!!

28.06.2008 lilium

Profile

Голяма одисея с тази учителка.

Браво, че не се отказвате. Виждам има вече доста координация  липсва ви само време да посетите  високите блокове , люлин и т.н.

Защо не се обадите на Гала (на тях това им е работа) ще обикалят където трябва , ще питат и може би ще има резултат.

27.06.2008 az ucha

Profile

Ще пробвам да отида до Люлин въпреки , че и аз живея много далече . Аз точно след 8 клас се преместих в друго училище . Може да пиша в Атол бг . Там може да се намерят някакви стари съученици . Кои други учители от 27 са ти преподавали ? Разкажи .

27.06.2008 eellii

Profile

Пробвай да я откриеш като търсиш  координати от хора учили в 27 соу след 8 клас.

След 8 клас в27 останаха 2 паралелки хуманитарна с класен ръководител Василева и нещо с математика при Дилов.

Аз бях в хуманитарната с класен Василева до средата на 10 клас и след това се преместих в 96 соу.

Няколко месеца след това се премести и Василева,като преподаваше на 7 или 8 клас.

Нямам координати на Силвия затова ти обясних къде живее и ако имаш познати в 6 м.р. да я потърсиш.

Аз много отдавна живея на друго място и нямам никакви координати на старите си съученици.

Пробвай да отидеш до 3 те високи блока до оградата на 96 соу/срещу входа/ и провери надписите на пощенските кутий.

Все пак ще потърся телефони на старите си съученици в събота и неделя.

Случайно попаднах в този форум докато търсих нещо в интернет.Веднага се регистрирах за да мога да споделя стеб това което си спомнам.

Дано съм ти била поне малко полезна.

Ако открия нещо веднага ще ти пиша .

Между другото Василева е най-страхотния преподавател ,който съм имала.

Успех

27.06.2008 az ucha

Profile

Стига бе , вярно ли говориш ? Аз съм набор 1975 . Да не би да се познаваме ? На мен ми беше класна една година , бях в 6 клас . След това разформироваха паралелката и мен ме преместиха в класа на Дилов . Действието се развива в 27 СОУ . От съучениците , с които сме били заедно в 6 клас нямам координатите на никой , а  тези , с които сме били заедно 7 и 8 клас не я познават , защото по бълг . ез . ни преподаваше Калудка Ерска . Пиши ми повече подробности . Ако познаваш приятелката на Андрей дай координати . Ако се познаваме с теб може някак да се видим . Ще бъде страхотно . Дано усещаш моя ентусиазъм .

27.06.2008 eellii

Profile

Мария Василева ми беше класен ръководител в 27 соу.

След това преподаваше български език и литература в 96 соу.Живееше във един от трите високи блока срещу 96 соу в 4 м.р.

Наистина има син Андрей,който учеше в 27 соу ипосле се прехвърли в 96 соу./учили сме в един и същи клас и в двете училища/

Преди 2 години се видях с него и още живееха на същото място.

Андрей имаше приятелка,която се казва Силвия на 32 е и живее в 6 м.р./с/у Фантастико има виски блокове перпендикулярни на булеварда ,а зад тях е стар панелен блок успореден на Фантастико, в който тя живееше .

Можеш да опиташ да откриеш Мария Василева, но мисля че по лесно ще намериш координати на Андрей.

Можеш да разпиташ всички ,които са родени през 1975 г. и са учили в 27 соу  и 96 соу. 

Успех

27.06.2008 eellii

Profile

 

20.04.2008 az ucha

Profile

Никой от никъде . Пак ще звъня , казаха , че ще търсят в архивите . Обаче пак няма гаранция , защото повечето тел . не отговарят вече на номерата , но няма да спра . Поне засега , пък лятото , когато ще съм по - свободна ще отида до самото училище . Сега нямам това време , то е в Люлин аз съм в Младост , а работя в Лозенец . Панталей пътник . Това е . Поздрави на всички и ви пожелавам да сте цветни като цветница и здрави като най - червеното и най - здравото яйце . Честити ви Великденски празници на всички колеги и добри приятели .

19.04.2008 atlantic

Profile

Един месец по-късно... Няма ли новини??? Наближава и 24 май. Предполагам, че въпросната учителка много би се зарадвала ако я откриете в навечерието на прекрасния празник :)

Yes

15.03.2008 az ucha

Profile

Иска ми се да се похваля , ама никой не ми се е обадил . Тази седмица пак ще нахалствам . Пожелавам си успех . Най - много да ми кажат , че нищо не са открили , ама де да знаеш . Surprise