Не знам, може би. Но аз мисля, че проблема е в родителите. Напоследък ми прави впечетление в нашето общество, че хората са готови на всичко само и само да успеят някаде. Дажи тия дни пак си мислих по този въпрос с измамите на възрастни хора като им се обаждат по телефона и искат пари за да "оправят" тяхен роднина който уж е бил блъснал някой с кола. Как пък тез хора не се замислят, че другия от среща е бил дете на някой, а веднага си мислят как трябва да платят на някой който да ги "оправи". Аз мисля, че тук всички искат някой да ни "оправи", а не да си понесат последствията на това което заслужатат. Така е и с математиката, разни хора се залъгват с неща който почти нямат никакво значение, акосистемата фунционира както търябва. Ако учебния амтериал е достатъчен за да влезне някой - то кадърните ученици ще влевзнат, а тези който не са толкоз може да влезнат след акто си платят и положат доста повече труд. И след което ако и висшето образование е достатъчно добро ще ги възпита на много труд тези хора или ще отпаднат рано рано...
Занимавам се с информатика и имам интереси към програмирането на C++, Java, PHP.
Сопълнителни интереси:
- Алгоритми в програмирането
- Шаблони за дизаин (ООП шаблони)
- WEB - стандарти - XHTML