Много голям проблем!

Последно мнение 11-20-2009 7:53 от Galia Zafirova. 1 отговори.
Страница 1 от 1 (2 обекта)
Сортиране на постовете: Предишна тема Следваща тема
  • 11-11-2009 13:13

• cecy1997
    • Няма ранг
    • Регистриран на 01-11-2009
    • Мнения 3
    • Точки 30

Много голям проблем!

Здравейте колеги! Имам наистина много голям проблем. Учител съм по английски /на 6 и 7 клас/. Преподавам по системата "Energy" 2 и 3/Longman/. Вече минаха няколко месеца от началото на годината, а книгата за учителя и книгата с тестовете все още не е дошла. Отидох да попитам директора, а той ми каза, че не е дал заявка /а аз му бях казала много отдавна/. Сега не знам какво да правя! Моля, помогнете ми! Благодаря ви предварително! ПП. Същето се случи и с колежщата по немски. Тя пък не е получила книгата за учителя за 7 клас. Тя пък е по системата "Deutsch treff".
    Категоризирано под следните тагове: , , ,
    • Точки: 20
  • 11-20-2009 7:53 в отговор на

• Galia Zafirova
    • Няма ранг
      Жена
    • Регистриран на 08-18-2008
    • Мнения 3
    • Точки 45

За: Много голям проблем!

Извинете, но това не е „много голям проблем“. Издателството има представителства в много градове, обадете се до най-близкия и ще Ви ги пратят. Не е нужно да чакате директора да свърши това, той/тя и без това си имат достатъчно работа. Книгата на учителя не е „вълшебна пръчица“, без която учебния процес да е невъзможен. А днес тестове по всеки граматичен и лексикален материал могат да се намерят навсякъде. Особено пък по английски език!

Успех!

• Точки: 5
Страница 1 от 1 (2 обекта)
www.teacher.bg 2007 - 2008