Трябва да проведа регламентирана ситуация "Бъдещ ученик"-подготвителна група в детска градина. Ще разработя ситуацията на power point. Търся гатанки, стихчета за превозни средства и пътни знаци. Моля помогнете!
Виж в книжката на д-р Галина Хайдар "На улицата в безопасност"-изд.Дидакта Консулт-цялата книжка е на тази тема , има стихчета и гатанки.Успех!
Имам я в къщи.Благодаря! Имам много идеи, но не мога да ги сглобя. а моге да ме е страх. Ситуацията ше бъде на регионално ново. За първа година работя с тези деца и по този проблем.
масвера
обади ми се на скайпа
ВИЖ ОТ ПОРЕДИЦАТА "ПЪРВИТЕ СЕДЕМ" - "НА ЧЕРВЕНО СПРИ" - ИМА И КАСЕТКА С ПЕСНИ , СТИХЧЕТА, ГАТАНКИ
Ако все още не е късно да разработиш педагогическа ситуация за безопасното поведение по пътя мога да ти дам такава, тъй като скоро в нашата ДГ изнасяхме такава пред експерта по ПВ. Пиши ми на емейл- st_peeneva@abv.bg
извинявам се много допуснала съм грешка при изписване на емейла-st_peneva@avb.bg
Колежке, ще можеш ли да ми изпратиш по e mail ситуацията за която казваш? Много ще съм благодарна и още ако ми предложиш разказче за 6 г. деца по темата- замисъла ми е да направя преразказ на разказ с продължение
Колежке ще ти бъда много благодарна ако можеш да ми изпратиш някакви материали по тази тема
имейла е: schtykata_v1975@abv.bg